Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 21
Karakterek: 47 (19 férfi, 27 nő)
Legújabb tagunk: Blacky
Aktuális esemény: jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 

 
Főoldal

Van ami nem változik

2013.08.07. 20:11, Riora
Ismét kis olvasnivaló...

Sziasztok!

Ezúttal nem az oldalról szeretnék írni. Ismét neveztem egy g-portálos versenyre, ahol az volt a feladat, hogy folytassunk egy történetet. Meg volt adva egyetlen bekezdés, majd kedvünk szerint kellett tovább írni minimum 200 szóval. Mivel chatben beszéltem róla, és volt, aki mondta, hogy érdekelné, a bővebbenre kattintva el tudjátok olvasni, de előre szólok, hogy 6 oldal! Egyébként egy másik oldalon lévő karakterem előtörténetének egy hétköznapinak tűnő részletét dolgozza fel.

Véleményeket szívesen várok a hozzászólásokhoz, vagy a chatbe! Jó olvasást!

Riora

Helyzetjelentés...

2013.08.03. 01:04, Riora
Szóval mindenféle

Sziasztok!

Igen, megint rég írtam, sőt, most is elég késői órán teszem, de azért megteszem. Az más kérdés, hogy háromnegyed hétkor kelek, de nem baj, valahogy kialszom magam. :S Na, de akkor kezdjük is, nem panaszkodom:

Két új játékosunk lett az utóbbi pár napban: Naria és Szani, akiket nagy szeretettel köszöntünk a csapatban! Ezzel elértük a 20 játékost és 30 karaktert, ami igencsak szép dolog, de beárnyékolja, hogy egy csomó ember nem aktív. Sajnos Escada pedig elment, ezt tényleg nagyon sajnálom, de megértem az indokait. Ha már játékosok, inaktivitás van pár ember, akit még egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán láttam játékban, őket szeretném, ha összekapnák magukat! Név szerint - aki eszembe jut: Uszasza99, Annie, Roxane, Rio, ItsDennis75, Emma. És még az, akit kihagytam. A nyárra való tekintettel most nem törlöm senkinek a karakterét, pedig minimum két esélyes játékos lenne rá, de augusztus végén már szigorú leszek! Szóval légyszi, játsszatok, vagy jelezzétek, ha ne mtudtok jönni, vagy ráuntatok és töröltetni szeretnétek a karaktereiteket, mert annak semmi értelme, hogy foglalják a helyet, ezt gondolom mindenki tudja és megérti. Emellett olyan felhasználók is vannak, akik regisztráltak, de még nem igényeltek, vagy igényeltek, de két héten belül nem javították az igénylést, így az törölve lett, ők is javíthatnak, ők: Boo, Criszi, Kingush, Nora. Légyszi ti is vagy igényeljetek, vagy javítsatok (Roose), mert törölve lesznek a felhasználók! Persze regisztrálhattok újra abban az esetben, ha tényleg játszani is fogtok.

A nemek arányát sikerült egy kicsit feltornásznunk, jelenleg 11 fiú és 19 lány karakter van az oldalon - ha nem számítjuk az egy még meg nem írt lány karakterem, mert akkor 20 - de mert még így is majdnem fele fele az arány, továbbra is várjuk a fiú/férfi karaktereket! És, még mindig ehhez kapcsolódóan az igényelhető karakterek még mindig megvannak, tessék szétnézni, mert igénylésre várnak!

Továbbra is szeretnék közös játékot szervezni augusztus közepén. Ezzel kapcsolatban várnám az ötleteiteket akár ide hozzászólásba, vagy chatbe!

Csapongok, tudom. De akkor a látogatottságról. Két, három napja nagyon drasztikusan megugrott, több, mint 160 látogatónk volt, s bár nem néztem meg a statisztikát majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy újabb rekordot döntöttünk. De azért ennek még utána fogok nézni. A g-portál toplistáján is feltornásztuk magunkat az 5. hely környékére, aminek nagyon örülünk és köszönjük szépen! Így tovább!

És akkor a dolog kissé szomorúbb része. Én ma reggel felmegyek Lilihez, igen, ő is játszik itt és nagyon jó barátnőm, és körülbelül egy hetet nála leszek. Ami azt jelenti, hogy ismét kevésbé aktívan tevékenykedem majd itt, no persze mindketten felnézünk szerintem napi szinten, esetleg pár reag erejéig. Szóval nem hagylak itt benneteket. Tudtommal Fantaa is elment most, ő vasárnap jön vissza legfrissebb információim szerint.

Azt hiszem, ennyi voltam erre az alkalomra. Megyek és pihenek, különben Lilihez kómásan érkezem. Jó éjt!

Riora

Körlevél; Bővül a csapat!

2013.07.26. 17:44, Riora
Úgy látszik, ránk tökéletesen igaz a lassan, de biztosan taktika.

Hali!

Örömmel jelentem be, hogy megérte szétizgulnom magam azon, hogy fennmaradjon az oldal, mert lassan, de biztosan csepeg vissza az élet. Kezdve Dinával, akinek nagyon hálás vagyok, aztán jött Reenachan, a másik életmentő, Lili ééés... Újra élünk! Persze mi Fantaaával végig itt voltunk, ma pedig kiküldtem egy körlevelet, hogy mindenkit értesítsünk róla, hogy újra igyekszünk a toppon lenni, persze ehhez ők is/ti is kelletek. Mindenesetre nagyon örülök neki, hogy felfelé ível az oldal karrierje, talán, ismét.

Ezt bizonyítja az is, hogy a mai napon új játékos érkezett köreinkbe, név szerint Miamie, akit ez úton is nagy szeretettel köszöntök a csapat nevében!

Végül pedig, hadd zengedezzem el szokásos ódáimat: Rettenetes a lány/női karakterek túlsúlya! Úgyhogy sürgősen kérnék pár fiú/férfi igénylést, mert ez komolyan tarthatatlan! Még nem szüntetem be a lányokét, de, ha a következő 4 igénylésnek nem lesz legalább a fele fiú/férfi, akkor sajnos kénytelen leszek. Pedig nem szeretném.

Szép napot nektek, szállingózzatok csak szépen vissza, mindenkit várunk!

Igen, és még valami. Újraindult egy másik oldalunk is Fantaaával, a the-host.gp, szintén szerepjáték. Ha gondoljátok, nézzetek be, oda is várunk titeket játszani szeretettel!

Riora

Hazaértem!

2013.07.22. 15:39, Riora
Végre...

Szép napot!

Végre hazaértem. Hű, nagyon hosszú volt, de egyébként jól éreztem magam! Kicsit elfáradtam, de ez már mellékes. Viszont újra itt vagyok, aminek nagyon, de nagyon örülök. Azt mondjuk sajnálom, hogy nagyon kihalt az oldal, de ez ellen megpróbáltam tenni és feladtam megint egy hirdetést remélve, hogy jönnek még páran. Valamint abban is bízom, hogy a régiek is visszatérnek, és, ha ismét elegen leszünk akkor játszani is fogunk! Elég csúfos véget érne különben az oldal, amit nagyon, de nagyon nem szeretnék. Még van egy egész hónapunk, és talán utána is lesz időnk, szóval hajrá!

Mivel Breeze két karakterét nem vállalta be senki, ezért őket törlöm. Más tma, Emmát szeretném kérni, hogy az igénylésben adja meg a játékosokra vonatkozó részeket a karaktere adatlapján, hogy be tudjam tenni! Roose-t pedig kérném, hogy légyszi javítsd át a karaktered jellemét és előtörténetét, mivel más felhasználó másik oldalon lévő karakterével egyezik, ami nem épp tisztességes. Amint ezt megtettétek, bekerülnek karaktereitek és játszhattok is! Egyébként örülünk nektek. Criszitől pedig várom az igénylést :D

Nos, most megyek és rendet teszek, közben pedig várok mindenkit vissza! Szeretném, ha újra lenne élet az oldalon!

Riora

Új játékosok, nyaralás...

2013.07.05. 15:33, Riora
Ez most nagyon lényegretörő lett.

Szép napot!

Tegnap gondoltam rá, hogy még aznap írok megint egy bejegyzést, hogy kompenzáljam a múltkori lemaradásomat, de jobbnak láttam, ha a maival vonom össze. Bár a cím mindent elárul, azért kezdem az elején, kifejtve:

A tegnapi nap folyamán érkezett két új játékosunk: Rio és ItsDennis75. Tehát van egy spanyoltanárunk és még egy tánctanárunk, szóval bővült a tanári kar. Jó játékot nektek, üdv a csapatban!

Más érdemleges dolog nem hiszem, hogy történt, így áttérnék a másik témára:

Sajnos megint el fogok menni, most két hétre. Először nyaralni, utána meg sporttáborba, ez tehát azt jelenti, hogy:

2013. 06. 06. és 2013. 06. 22. között RITKÁN LESZEK ELÉRHETŐ AZ OLDALON! Fantaa lett a megbízott, akinek ezúton is köszönöm, hogy tartja a frontot! Nem szeretném, ha leállnánk, játsszatok nyugodtan. Akikkel játékban vagyok, ha gondoljátok folytathatjuk, néhány reag erejéig fel fogok ugrani az első héten biztosan, jellemzően inkább az esti órákban, a második hét kétséges, de majd próbálkozom. De, ha szeretnétek mással játszani, nyugodtan zárjátok a játékot, nem fogok megharagudni.

Azt hiszem, mostanra ennyi voltam. Ma még itt leszek este 8ig, aztán indulás! Úgyhogy jó játékot Nektek, további szép nyarat ebben a két hétben!

Riora

 

 


Kreditnyeremény!!!! Gyere és játssz! Divat, szépségápolás, életmód, blog, minden, ami kell! nyereményjáték!!    *****    Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK