Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 22
Karakterek: 47 (20 férfi, 27 nő)
Legújabb tagunk: Sidny
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Főoldal

Díj

2013.08.18. 20:36, Riora
Avagy kitöltendő :D

Jelöltek, szval kell tennem ezért egy pár dolgot. Ha van kedvetek, olvassátok el :D a jelöltjeimnek pedig sok sikert! Katt a bővebbenre.

A díjért köszönet Fantának!

Szavazás, hirdetőfal, szabályzat bővülése...

2013.08.17. 00:31, Riora
Azaz kis apróságok összesűrítve...

Jó éjt!

Fura, hogy így köszönök, nem? Na, de fél egy van, szóval azt hiszem, helyénvaló. Kezdjük is:

Csak pár apróságot hoztam. Először is, bővült egy picit a szabályzat/szerepjáték/4es pont, kérlek titeket nézzétek meg. Szükségesnek tartottam, szerintem teljesen emberi követelmény, illetve kis rendszer, úgyhogy azt hiszem, csak a játék előnyére válik majd.

Másodszor indítottam egy kis szavazást, könnyen rá fogtok lelni. Elég érdekes helyzet állt elő a két szak kapcsán, amit nem szerettem volna eldönteni, így úgy döntöttem, megszavaztatom. Kérlek, adjátok le a szavazatotokat, de úgy, ha azt komolyan is gondoljátok! 24-éig várom őket, akkor a nap folyamán valamikor, valószínű az esti órákban, vagy 25-n éjfél után fogom lezárni. De aznap környékén, az biztos, max később, mint előbb.

Aztán... Lett egy sms-hirdetőfalunk jobb oldalt. Igazából soha sem volt még ilyen modul egyik oldalamon sem, de most ki szerettem volna próbálni, mert azt sem nagyon értettem, mire jó. :D és végül úgy gondoltam, megtartom. Minden vele kapcsolatos információt megtaláltok a hirdetés gombra kattintva, amennyiben kedvet éreztek hozzá, használjátok bátran, megköszönném. Meg szerintem értelme is lenne. Szóval hajrá!

A végére pedig. Eddig úgy néz ki, a közös játékot július 26 és 29 között tartanánk, de ez még nem biztos. Vasárnap estig várom a visszajelzéseket előre láthatólag, aki még nem adta le kérem tegye meg akkor is, ha nem tud jönni! (Egyel lejjebb lévő bejegyzés) Jó lenne, ha jönnétek még páran. A határidő változhat, ez a létszámtól függ, bár már most is nagyon örülök, hogy 5en leadtátok. Nektek köszönöm!

Muszáj megjegyeznem, hogy picit ismét kihaltunk. Remélem, ez csak a napokban volt így és most már jobb lesz a helyzet, várok mindenkit vissza és az újakat is persze, mint mindig!

Riora

Újra itt teljes erővel.

2013.08.13. 00:25, Riora
Megjöttem!

Sziasztok!

Hazaértem Lilitől. Nagyon jól elvoltunk, és, mint láthattátok addig is boldogítottunk titeket. De most, hogy itt vagyok, újra szeretnék az oldalra koncentrálni, így bele is vágnék:

Köszöntöm az oldalon sok szeretettel Audreyt, új játékosunkat! Kissé megkésve kívánok sok sikert a játékhoz és jó szórakozást, örülünk, hogy csatlakoztál és továbbra is várjuk az újakat!

Apropó újak. Még mindig van jópár felhasználó, akik nem igényeltek karaktert, de regisztrálva vannak. Őket megkérném nyomatékosan, hogy, ha szeretnének csatlakozni, akkor ezt augusztus 31ig pótolják, mert szeptember 1-n törlöm az inaktív felhasználókat! Ők: Boo, Criszi, Kingush és Nora. Valamint van pár inaktív játékos, akikre szintén karaktertörlés vár, ha augusztus 31 éjfélig bezárólag nem szedik össze magukat! Példának okáért Uszasza99, Annie, Miamie, Roxane (ő itt volt, már csak partner kéne neki), Luch (Ő is itt volt, partnerhiány), Emma, Rio, ItsDennis75. Kérlek ti is gyertek játszani, vagy, ha nem tudtok jönni, jelezzetek!

Fogok kiküldeni mindjárt egy körlevelet is, többek között ezekkel az infókkal. Nem szeretnék nagy vérengzést tartani, de sajnos kénytelen leszek. Mert az oldal nem tárhely, ezt gondolom mindenki megérti és nem retten el senki a további maradástól. Nem harapok. :D

Akik igényelni szándékoznak, még mindig felhívnám a figyelmet, hogy fiú/férfi karakterekre lenne szükségünk, jelenleg 22 lány/nő és 12 fiú/férfi karakter van az oldalon, ami10 karakter különbség, ez pedig elég nagy. Sőt...

Utolsó pontként pedig a közös játék:

A következő a helyzet. Augusztus 21 és 29 között rendeznénk egyet, nem az egész intervallumban, hanem kiválasztanánk egy három, négy napos időszakot! Ehhez kérem, hogy aki tudna és szeretne jönni, csakis itt a hozzászólásokba jelezze augusztus 19. éjfélig, hogy mikor érne rá! Másnap már jönnek a részletek, vagy, ha előbb sokáig nem ír már újabb ember, hogy jönne, akkor hamarabb írom ki az eredményt. A játék nem extra, csak egy kis csapatépítő: egy nyár végi lovastúra az erdőn keresztül a tengerpartig, egy kis lovas fürdőzés és úszás, majd vissza. Nagyon hangulatos lesz, ha engem kérdeztek, szóval jelentkezni itt lent hozzászólásoknál, bátran! Nem nagy kör lesz, azaz nem a, b, c, d, e, f ír és utána újra a, hanem felállítunk a kezdő reagok szempontjából egy sorrendet, majd, ha azokat megírtátok mindenki ahhoz megy oda, akihez szeretne, és kettes, hármas csoporton belül tartjátok a saját sorrendeteket, ezzel elkerülve a fagyást. Én néha, külön bejegyzésben, mint mesélő beleszólnék a cselekménybe, hogy haladjunk előre. Remélem, tetszik az ötlet, örülnék, ha meg tudnánk tartani! Ezt is kiküldöm körlevélben. Jelentkezzetek!

Azt hiszem, mostanra ennyi.Várom a közösre a résztvevőket! Akárhány karaktert hozhattok, hajrá!

Riora

Van ami nem változik

2013.08.07. 20:11, Riora
Ismét kis olvasnivaló...

Sziasztok!

Ezúttal nem az oldalról szeretnék írni. Ismét neveztem egy g-portálos versenyre, ahol az volt a feladat, hogy folytassunk egy történetet. Meg volt adva egyetlen bekezdés, majd kedvünk szerint kellett tovább írni minimum 200 szóval. Mivel chatben beszéltem róla, és volt, aki mondta, hogy érdekelné, a bővebbenre kattintva el tudjátok olvasni, de előre szólok, hogy 6 oldal! Egyébként egy másik oldalon lévő karakterem előtörténetének egy hétköznapinak tűnő részletét dolgozza fel.

Véleményeket szívesen várok a hozzászólásokhoz, vagy a chatbe! Jó olvasást!

Riora

Helyzetjelentés...

2013.08.03. 01:04, Riora
Szóval mindenféle

Sziasztok!

Igen, megint rég írtam, sőt, most is elég késői órán teszem, de azért megteszem. Az más kérdés, hogy háromnegyed hétkor kelek, de nem baj, valahogy kialszom magam. :S Na, de akkor kezdjük is, nem panaszkodom:

Két új játékosunk lett az utóbbi pár napban: Naria és Szani, akiket nagy szeretettel köszöntünk a csapatban! Ezzel elértük a 20 játékost és 30 karaktert, ami igencsak szép dolog, de beárnyékolja, hogy egy csomó ember nem aktív. Sajnos Escada pedig elment, ezt tényleg nagyon sajnálom, de megértem az indokait. Ha már játékosok, inaktivitás van pár ember, akit még egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán láttam játékban, őket szeretném, ha összekapnák magukat! Név szerint - aki eszembe jut: Uszasza99, Annie, Roxane, Rio, ItsDennis75, Emma. És még az, akit kihagytam. A nyárra való tekintettel most nem törlöm senkinek a karakterét, pedig minimum két esélyes játékos lenne rá, de augusztus végén már szigorú leszek! Szóval légyszi, játsszatok, vagy jelezzétek, ha ne mtudtok jönni, vagy ráuntatok és töröltetni szeretnétek a karaktereiteket, mert annak semmi értelme, hogy foglalják a helyet, ezt gondolom mindenki tudja és megérti. Emellett olyan felhasználók is vannak, akik regisztráltak, de még nem igényeltek, vagy igényeltek, de két héten belül nem javították az igénylést, így az törölve lett, ők is javíthatnak, ők: Boo, Criszi, Kingush, Nora. Légyszi ti is vagy igényeljetek, vagy javítsatok (Roose), mert törölve lesznek a felhasználók! Persze regisztrálhattok újra abban az esetben, ha tényleg játszani is fogtok.

A nemek arányát sikerült egy kicsit feltornásznunk, jelenleg 11 fiú és 19 lány karakter van az oldalon - ha nem számítjuk az egy még meg nem írt lány karakterem, mert akkor 20 - de mert még így is majdnem fele fele az arány, továbbra is várjuk a fiú/férfi karaktereket! És, még mindig ehhez kapcsolódóan az igényelhető karakterek még mindig megvannak, tessék szétnézni, mert igénylésre várnak!

Továbbra is szeretnék közös játékot szervezni augusztus közepén. Ezzel kapcsolatban várnám az ötleteiteket akár ide hozzászólásba, vagy chatbe!

Csapongok, tudom. De akkor a látogatottságról. Két, három napja nagyon drasztikusan megugrott, több, mint 160 látogatónk volt, s bár nem néztem meg a statisztikát majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy újabb rekordot döntöttünk. De azért ennek még utána fogok nézni. A g-portál toplistáján is feltornásztuk magunkat az 5. hely környékére, aminek nagyon örülünk és köszönjük szépen! Így tovább!

És akkor a dolog kissé szomorúbb része. Én ma reggel felmegyek Lilihez, igen, ő is játszik itt és nagyon jó barátnőm, és körülbelül egy hetet nála leszek. Ami azt jelenti, hogy ismét kevésbé aktívan tevékenykedem majd itt, no persze mindketten felnézünk szerintem napi szinten, esetleg pár reag erejéig. Szóval nem hagylak itt benneteket. Tudtommal Fantaa is elment most, ő vasárnap jön vissza legfrissebb információim szerint.

Azt hiszem, ennyi voltam erre az alkalomra. Megyek és pihenek, különben Lilihez kómásan érkezem. Jó éjt!

Riora

 

 

 

 


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt