Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 22
Karakterek: 47 (20 férfi, 27 nő)
Legújabb tagunk: Sidny
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Főoldal

Körlevél; Bővül a csapat!

2013.07.26. 17:44, Riora
Úgy látszik, ránk tökéletesen igaz a lassan, de biztosan taktika.

Hali!

Örömmel jelentem be, hogy megérte szétizgulnom magam azon, hogy fennmaradjon az oldal, mert lassan, de biztosan csepeg vissza az élet. Kezdve Dinával, akinek nagyon hálás vagyok, aztán jött Reenachan, a másik életmentő, Lili ééés... Újra élünk! Persze mi Fantaaával végig itt voltunk, ma pedig kiküldtem egy körlevelet, hogy mindenkit értesítsünk róla, hogy újra igyekszünk a toppon lenni, persze ehhez ők is/ti is kelletek. Mindenesetre nagyon örülök neki, hogy felfelé ível az oldal karrierje, talán, ismét.

Ezt bizonyítja az is, hogy a mai napon új játékos érkezett köreinkbe, név szerint Miamie, akit ez úton is nagy szeretettel köszöntök a csapat nevében!

Végül pedig, hadd zengedezzem el szokásos ódáimat: Rettenetes a lány/női karakterek túlsúlya! Úgyhogy sürgősen kérnék pár fiú/férfi igénylést, mert ez komolyan tarthatatlan! Még nem szüntetem be a lányokét, de, ha a következő 4 igénylésnek nem lesz legalább a fele fiú/férfi, akkor sajnos kénytelen leszek. Pedig nem szeretném.

Szép napot nektek, szállingózzatok csak szépen vissza, mindenkit várunk!

Igen, és még valami. Újraindult egy másik oldalunk is Fantaaával, a the-host.gp, szintén szerepjáték. Ha gondoljátok, nézzetek be, oda is várunk titeket játszani szeretettel!

Riora

Hazaértem!

2013.07.22. 15:39, Riora
Végre...

Szép napot!

Végre hazaértem. Hű, nagyon hosszú volt, de egyébként jól éreztem magam! Kicsit elfáradtam, de ez már mellékes. Viszont újra itt vagyok, aminek nagyon, de nagyon örülök. Azt mondjuk sajnálom, hogy nagyon kihalt az oldal, de ez ellen megpróbáltam tenni és feladtam megint egy hirdetést remélve, hogy jönnek még páran. Valamint abban is bízom, hogy a régiek is visszatérnek, és, ha ismét elegen leszünk akkor játszani is fogunk! Elég csúfos véget érne különben az oldal, amit nagyon, de nagyon nem szeretnék. Még van egy egész hónapunk, és talán utána is lesz időnk, szóval hajrá!

Mivel Breeze két karakterét nem vállalta be senki, ezért őket törlöm. Más tma, Emmát szeretném kérni, hogy az igénylésben adja meg a játékosokra vonatkozó részeket a karaktere adatlapján, hogy be tudjam tenni! Roose-t pedig kérném, hogy légyszi javítsd át a karaktered jellemét és előtörténetét, mivel más felhasználó másik oldalon lévő karakterével egyezik, ami nem épp tisztességes. Amint ezt megtettétek, bekerülnek karaktereitek és játszhattok is! Egyébként örülünk nektek. Criszitől pedig várom az igénylést :D

Nos, most megyek és rendet teszek, közben pedig várok mindenkit vissza! Szeretném, ha újra lenne élet az oldalon!

Riora

Új játékosok, nyaralás...

2013.07.05. 15:33, Riora
Ez most nagyon lényegretörő lett.

Szép napot!

Tegnap gondoltam rá, hogy még aznap írok megint egy bejegyzést, hogy kompenzáljam a múltkori lemaradásomat, de jobbnak láttam, ha a maival vonom össze. Bár a cím mindent elárul, azért kezdem az elején, kifejtve:

A tegnapi nap folyamán érkezett két új játékosunk: Rio és ItsDennis75. Tehát van egy spanyoltanárunk és még egy tánctanárunk, szóval bővült a tanári kar. Jó játékot nektek, üdv a csapatban!

Más érdemleges dolog nem hiszem, hogy történt, így áttérnék a másik témára:

Sajnos megint el fogok menni, most két hétre. Először nyaralni, utána meg sporttáborba, ez tehát azt jelenti, hogy:

2013. 06. 06. és 2013. 06. 22. között RITKÁN LESZEK ELÉRHETŐ AZ OLDALON! Fantaa lett a megbízott, akinek ezúton is köszönöm, hogy tartja a frontot! Nem szeretném, ha leállnánk, játsszatok nyugodtan. Akikkel játékban vagyok, ha gondoljátok folytathatjuk, néhány reag erejéig fel fogok ugrani az első héten biztosan, jellemzően inkább az esti órákban, a második hét kétséges, de majd próbálkozom. De, ha szeretnétek mással játszani, nyugodtan zárjátok a játékot, nem fogok megharagudni.

Azt hiszem, mostanra ennyi voltam. Ma még itt leszek este 8ig, aztán indulás! Úgyhogy jó játékot Nektek, további szép nyarat ebben a két hétben!

Riora

Kisebb szerkesztgetések; Siker a meseírón!

2013.07.04. 12:36, Riora
Már megint sok dolog...

Hello!

Szokásomhoz híven most sem sikerült betartanom a magamnak szabott határt és megint lett itt, a főoldalon egy teljes napi kihagyásom, hát elnézést. Most viszont kezdeném is:

Lett három új játékosunk, Ziio, Sziszikee és Annie, akiket ezúton is köszöntünk a csapatban nagy szeretettel, érezzétek jól magatokat. A karaktereitek már bent vannak, a szobabeosztásuk is készen van.

Apropó karakterek: végre megcsináltam az iskolalovakat is, Salemnek köszönhetően érkezett 3 új, így már az iskolalovon tanuló diákok is megkapták a lovukat, tehát már azok az userek is nyugodtan játszhatnak!

Aztán, ami egy kicsit elkeserít: alig van élet. Jó, én tudom, nyaralás, meg minden, de akkor is. Én igyekszem tartani a frontot, remélem idővel mindenki visszajön. Az átlagunk is zuhant egy hatalmasat, ez legyen a kisebbik gondom. Na, azért igyekszem optimista lenni.

Még annyit: a karaktertípusoknál és a szabályzatban történt egy kis bővülés, nem komoly, de azért olvassátok el! És az új igénylőknek mondom, vagy a régebbi usereknek, akik még karakteren gondolkoznak, kezd szétcsúszni a nemek aránya, szóval örülnék pár fiú/férfi karakternek.

Végül pedig megígértem, hogy beszámolok. Bekerültem a meseíróban az első 3ba, ennek nagyon örülök, úgyhogy természetesen a nyeremény egy része erre az oldalra fordul majd. Köszönöm a gratulációkat, volt aki nagyon meglepett vele, tényleg nagyon jól estek! :D

Zárásként a szokásosokkal búcsúzom, ma még itt vagyok és holnap napközben, viszont azután megint elmegyek két hétre, ami azt jelenti, hogy nagyon ritkán leszek fent, egy-egy reag erejéig. Azért majd igyekszem.

Szép napot, chatben megtaláltok!

Riora

Kis ezaz...

2013.07.02. 16:10, Riora
Riora címaktivitása megint csődött mondott.

Sziasztok!

Kicsit restellem, hogy már nem írtam egy ideje, pontosan két napja, de ezt most szeretném bepótolni, már csak azért is, mert van pár dolog, amit ki kéne írnom - ne aggódjatok, nagyon rossz nincs közöttük. Ahogy fontossági sorrend sem, kezdem azzal, ami eszembe jut:

Breeze írta, hogy időhiány miatt itthagyja a játékot, ami miatt nagyon szomorú vagyok, viszont megértem. Ha esetleg bármikor is visszajönnél, várunk. Viszont két karakterét elvállalhatóvá tette, itt az adatlapjuk, jelentkezni értük itt hozzászólásban, illetve az igénylésben lehet! Nem mondta, hogy ne lehetne rajtuk kisebb változtatásokat eszközölni, úgyhogy ezt megengedhetem, azt hiszem, de azért ismerjünk rájuk :D ha egy hétig nem jelentkezik rájuk senki, akkor berakom őket az igényelhetőkhöz, de vigyétek el őket, kérlek titeket! Tehát a karakterek:
Aria "Octavia" Brötchenkopf & Sebastian Black

Aztán szeretnénk ismét új játékosokat üdvözölni köreinkben: Uszasza99et és Salemet! Jó játékot nektek, köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk :D

Kicsit kihaltak lettünk mostanában, gondolom mindenki elutazott, tudok is róla, úgyhogy senki karaktere nem lesz törölve. Azért amint tudtok, várunk vissza titeket. Hamarosan én is ismét ritkásan leszek, de szólni fogok előtte.

Került ki pár új csere, nézzetek be hozzájuk, nagyon jó oldalak, komolyan. Van, ami engem is megfogott :D

Salem - nagyon köszönjük neki - hozott pár iskolalovat, akiket be is fogok rakni, így minden tanuló kap, aki azon tanul, az userüktől ezúton is elnézést kérek a késésért!

Nos, azt hiszem, hirtelen enyi. Ja, és légyszi drukkoljatok, ma este 6kor lesz az eszperente meseíró eredményhirdetése. Majd jelentkezem utána, már nagyon izgulok, addig is itt az oldalon megtaláltok!

Riora

 

 

 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND