Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 26
Karakterek: 52 (21 férfi, 31 nő)
Legújabb tagunk: Nergal
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti! Az oldal kizárólag szórakoztatási célt szolgál, semmilyen anyagi hasznunk nem származik belőle!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Főoldal

A norvégiai edzőtábor részletei - ideiglenes karakterek, program és még sok más

2018.07.23. 23:41, Riora
Avagy minden, amiről tudnotok kell...

Sziasztok!

A közös játék, az edzőtáborunk, elkezdődött. Új helyszínt kapott a játékban az iskolán kívül fórumban, hogy ne keveredjen össze semmi. Itt fogunk játszani, az egyes napoknál igyekszem a helyszíneket kiírni a mesélő reagokban, hogy minden egyértelmű legyen.

A szabályok a szokásosak, a játék kisebb csoportokban folyik, csoportokon belüli sorrendek alapján, a mesélő reagok felügyelete alatt, melyről mindig tájékoztatást kaptok. Annyi karakterrel jöttök, amennyivel szeretnétek, csak az előtte lévő köreiteket kérjük, zárjátok le velük és azt se felejtsétek el, hogy egyszerre két helyen nem lehetnek, tehát ha a közösre hozzátok őket, máshol nem lehet körötök, persze azokkal, akik nincsenek a táborban, használhatjátok a többi helyszínt ugyanúgy és később is be lehet csatlakozni a közösbe, mintha karaktered már korábban is ott lett volna, ha pl. még előző kört befejeznétek előtte! Ne feledkezzünk meg az ideiglenes karakterekről sem! Már igényelhetitek őket, várjuk őket szeretettel, mindent megtaláltok itt - és ezt azoknak is mondom, akik most tévedtek fel az oldalra és játszanának, mert ti is kipróbálhatjátok velük a játékot nálunk!:

IDEIGLENES KARAKTEREK


 

PROGRAM

Gondolom ezt is sokan vártátok már, úgyhogy nagy vonalakban megosztom Veletek a programot. A szervezők a változás jogát fenntartják, ha bármi ötlet van, chatben szívesen várjuk. Az még kérdéses, az edzéseket hogyan játsszuk ki, ha szeretnétek részletesebben, de ezt menet közben majd megbeszéljük. A játék a valóságban két hetes, a játékon belül a tábor csak egy, így értelemszerűen minden napra a valóságban két napnyi kijátszás jut. Ha szeretnétek valamit bővebben kijátszani, természetesen ez megbeszélés szerint bővíthető és a játék alatt a főoldalon az esetleges változásokról tájékoztatást kaptok majd.

Hétfő: érkezés - lepakolás - lovak elhelyezése - közös ebéd - délután szabad foglalkozás, esetleg csoportokban kilovaglás - közös vacsora az ottaniakkal - egy kis meglepetésprogram az ottaniak részéről
Kedd: Közös egész napos túralovaglás a környéken, szabadtéri piknik ebéd gyanánt - este vacsora az akadémián
Szerda: Egész napos edzések minden szaknak a megfelelő szaktanárok vezetésével, egy rövidebb edzés délelőtt - egy hosszabb edzés délután, utána szabad foglalkozás
Csütörtök: Délelőtt edzések minden szaknak a megfelelő szaktanárokkal - délután közös városnézés
Péntek: Délelőtt csoportos vetélkedő - délután edzések minden szaknak a megfelelő szaktanárokkal
Szombat: Délelőtt egy kis tábor végi háziverseny minden szaknak - délután búcsúparty
Vasárnap: Délelőtt szabad foglalkozás, egy kis lazítás - délután hazautazás

Még egyszer hangsúlyoznám, ha bárkinek bármilyen javaslata van, nyugodtan írjon, ez csak egy vázlatos program!


 

ERIKSSON ACADEMY

Gondolom kíváncsiak vagytok rá, hova is érkeztek a Rosenberg tanulói. Íme egy rövid ismertető az iskoláról:

Az Eriksson Academy a 20. század végén nyílt modern, korszerű és Norvégiában igen jó hírnévnek örvendő lovasiskola, mely a középiskolai oktatás mellett számtalan egyéb lehetőséget is kínál diákjai számára. Ellentétben ROsenberggel csak általános gimnáziumi oktatást biztosít, illetve lovas képzést, de nincs külön tagozatokra osztva, mint pl. sport, stb. Oslótól nem messze fekszik, külvárosi övezetben, erdővel körülvéve, így ideális tereplehetőségek találhatók a lovasok számára. Díjlovasok, ugrólovasok, illetve militarysok tanulnak itt, de a mostani edzőtábor alkalmával a galopposok és westernlovaso kszámára is biztosított az edzési lehetőség külső trénerek bevonásával, közeli galoppályán illetve egy westernedzésre alkalmas helyen.

Az iskola tandíjas, ráadásul elég szigorú felvételi követelményei vannak, így nem könnyű bekerülni ide. Akárcsak Rosenberg, ez az iskola is nemzetközi, de az oktatása angol nyelvű, így az edzőtáborba jelentkező Rosenbergesek számára is feltétel volt a min. középfokú angol nyelvtudás a jó tanulmányi átlag és a lovas eredmények mellett, persze akármilyen szakosztályban tanuló diákok jelentkezhettek, hiszen mindannyian lovagolnak. Különlegesség, hogy tanárok is jelentkezhettek, bekerülésük ugyancsak a lovastudásuk alapján került elbírálásra. A kapcsolat a két iskola között egy lovas pályázat lévén jött létre, mely mindkét iskola diákjainak remek lehetőséget biztosít a továbbfejlődésre, hiszen az Eriksson diákjai is részt vesznek a táborban tanáraikkal együtt, őket bátran igényelhetitek ideiglenes karakterként!

Az iskola jelenlegi vezetője Alexander Eriksson, a családi vállalkozás jelenlegi feje, aki egyébként a díjlovas edző is egy személyben, ráadásul igen szép eredménylistával büszkélkedhet versenyzőként is. A mindössze 28 éves fiatalember biztos kézzel vezeti az intézményt, habár apja, Marcus is még a háttérből koordinálja a munkát, segít, ahol tud. A diákokkal kedves, ám határozott vezető igen jó üzleti érzékkel rendelkezik és a lovakhoz is ért, bár elég halkszavú ember, szinte úgy érezni vele kapcsolatban, mindenhol ott van és pont akkor, amikor kell. Tárt karokkal várta a Rosenberg tanulóinak érkezését is. Az iskolák vezetősége reméli, hogy jól telik majd mindenki számára ez az egy hét!

Mi is azt kívánjuk mindenkinek, érezzétek jól magatokat és bátran gyertek játszani! Az ideiglenes karaktereket se felejtsétek el! Várunk mindenkit szeretettel! Új szerepeseket is, akik még csak most tervezik a csatlakozást, nyugodtan próbáljátok ki a Rosenberget ideiglenes karakterrel és ha tetszik, csatlakozzatok!

Riora

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu