Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Danilo Oliveros de Andres

Danilo Oliveros de Andres


Teljes név:
Danilo Oliveros de Andres // Danilo
Nem: Férfi
Születési dátum: 1995. május 27.
Születési hely: Spanyolország, Barcelona
Külső tulajdonságok:
Danilo egy magas, izmos fiú. Közepesen hosszú, göndör, barna haja van. Danilo van, amikor dús haját összefogja, így láttatni engedi arca teljes formáját, de van, amikor csak hagyja szabadon, kuszán állni. Íriszei barnák, mélyek, okosan csillognak. Szemöldöke férfias, olykor összefut, vagy csodálkozóan Danilo magas homlokára húzódik. Arccsontja jellegzetés, s igazán férfiasan néz ki, ha kissé borostás az arca. Ajkai finomak, de férfiasak, sokszor kiszáradnak az izgalomtól. Sok lány számára ellenállhatatlan, mikor fehér, szabályos fogai kivillanak. Ezt persze tudja is magáról. Sportos alkata van, szeret is mozogni, lovagolni, edzeni. Kezei izmosak, bár finoman is tudnak ölelni. Néha hanyag tartása van, de ezt mellőzi, amikor lovagol. Hasa is izmos, kockái is arról árulkodnak, hogy sok idejét tölti sportolással. Egyik kedvenc tulajdonsága, hogy balkezes. Három tetoválással is büszkélkedhet; a halálfalók jelét viseli bal alkarján, egy fekete sárkány látható jobb vállán és felkarján, illetve egy apró violinkulcs jobb bokájánál.  Öltözködési stílusa általában laza, de mindenképpen egyedi. Ki tud öltözni, de a sporthoz is mást visel, mondjuk annyi ruhája nincs, de tud válogatni.
 
Belső tulajdonságok: Danilo egy roppant összetett srác, ezer személyiséggel. Persze semmilyen betegsége, vagy elme problémája nincs, nem is kétszínű, csupán tudja, hogy kinek, mennyit mutathat saját magából. Társaságban inkább a háttérbe vonul, kettesben jobban érzi magát. Emiatt sokan eléggé antiszociálisnak tarthatják, de akik valóban ismerik, tudják, hogy nem az. Szeret ő beszélgetni, szinte mindenhez tud hozzászólni. Csak néha nem akar. A konfliktusait nem jól kezeli, nem tudja megoldani. Hiába próbálja elkerülni őket, de néha elkerülhetetlen egy-egy vita, és azt nem igazán bírja, de kénytelen megbirkózni vele.
Mindig is művészlélek volt, szeret olvasni, gitározni, hegedülni, énekelni. Zenei ízlése változatos, igazából elég erős metált hallgat, viszont gyönyörűen el tud játszani klasszikus műveket hegedűn is, ami kicsit furcsán néz ki, hiszen balkezes. Olvasni is szeret, főleg fantasy témájú könyveket. De mint már sokszor említettem, szereti a sportokat is; lovagolni, úszni, vagy csak erősíteni.
Nagyon családcentrikus, imádja a húgát, talán néha túl aggodó is.
 
Előtörténet: Danilo a spanyolországi Barcelona városában született. Apja sikeres vállalkozó, aki hobbiként lovakat tart, tenyészt. Anyja énekes volt, egy helyi  kis kocsmában, igaz ha a nő nem dolgozott volna, akkor sem lettek volna anyagilak elesve, de az anya szerette ezt csinálni. Ő is nagyon szívesen ült lóháton. Danilonak van egy húga, aki 3 évvel fiatalabb nála, de a kis korkülömbség ellenére is erős közöttük a kapcsolat, még mindig. A család jól élt, semmiben sem volt hiányuk, a gyerekek elit iskolába jártak, sikeresek voltak, mégsem szálltak el maguktól, a kívülről figyelők mintacsaládnak tartották őket. De minden családban vannak problémák, itt is akadtak. Nem kell félre érteni, a szülők tényleg szeretetben nevelték a gyermekeiket, de néha nem nyújtottak nekik elegendő érzelmi támaszt. Közben Danilo nyelveket tanult, utazott, versenyzett. Spanyol iskolákban kezdte tanulmányait, de 16 éves korában édesanyja váratlanul meghalt. Ekkor csináltatta a fiú első tetoválását, a hangjegyet jobb bokájánál, ezzel emlékezve elhunyt anyjára. Danilo nem akart Barcelonában maradni, így átiratkozott a Rosenbergbe. A fiú jól tudott lovagoni, ám akkor még saját lova nem volt. De megkapta néhai anyja Arab telivérjét, akivel már akkor is jól össze volt szokva. Tehát átiratkozott a Rosenbergbe, otthagyva húgát és édesapját, lovaikkal együtt. Danilo elvégezte az iskolát, de nem igazán találta a helyét Spanyolországban, sem Németországban, így egyik kedves osztálytársa, Maire Moore hatására az iskolában vállalt munkát, mint szolfézstanársegéd. A vezetőség szerencsére elfogadta a kérést, így ha nem is teljes, de valamicske fizetésért az iskolában maradhatott.
Munkája:
Tanársegéd
Lova(i): White Doom

Teljes név:
White Doom // Doom
Nem: Mén
Fajta: Arab telivér
Születési dátum: 2004. május 02.
Születési ország: Spanyolország
Kívülről, belülről gyönyörű mén. Sokan gondolják a telivérekről, hogy makacsak és önfejűek, talán nem is alaptalanul, de Doom nemes külsejéhez jó jellem is társul. Úgy viselkedik, mintha tudná, hogy milyen nemes is ő valójába, Mindig szépen tartja finom vonalú fejét, patáit szépen emeli, testét úgy mozgatja, akár egy király. Nem kényeskedik. Sörénye szép. Szeme okosak, mélyen ülők. Fülei hegyesen, kíváncsian előre mutatnak.
Mielőtt belevág valamibe átgondolja azt, megfontolt. Kecses mozgása kiválóvá teszi díjlovaglásra, de izmos fara miatt jó ugró ló is. Szereti a kihívásokat, domináns ló, szereti bebizonyítani, hogy ő a legjobb. Sokat kűzd akár magával is.
Szakág:
Military
Tulajdonos: Danilo Oliveros de Andres

  

👤 Név:
Domii
✉️ Elérhetőség: domiiii@citromail.hu
💻 Weblap: -

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******