Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Catherina Maria Wilson

Catherina Maria Wilson


Teljes név:
Catherina Maria Wilson // Cat
Nem: Lány
Születési dátum: 1999. január 20.
Születési hely: Amerikai Egyesült Államok, New York
Külső tulajdonságok:
Egy szép arcú, vékony alkatú lányról van szó. Korához képest magasabb, így órisának is mondható a maga, 185 centijével. Vékony, szép alakkal áldotta meg a sors, és ezt még megdobja az, hogy nem a hízékony lány, ezért soha nem kellett számolnia a kövérség jeleivel. Nem izmos, gusztustalannak tartja, ha egy lánynak bicepszei vannak, főleg, ha neki nagyobb, mint egy fiúnak. Nincsenek kicsi keblei, de hatalmas nagyok sincsenek neki, pont a kettő között. Gyönyörű, nagy, barna szemei vannak, amelyek szinte mindig csillognak, ezért könnyű elmerengeni a szemeiben. Barna haja mindig csillog, ügyel arra, hogy ne legyen zsíros. Általában kiengedve hordja, de beszokta fonni is, lófarokba tenni, vagy felkontyolni. Stílusát illetőleg inkább nőies, de szeret felvenni mini shortokat, csúnya szavakkal nyomtatott topokat és converse csukát. Néha-néha, ha olyan kedve van, akkor szívesen vesz fel néhány hipster vagy geek szerkót is. Lovagláskor sportosan öltözik fel, a megfelelő felszerelésekkel, míg tánc órán pedig egy legingst és valamilyen egyszínű topot húz fel, lábára pedig a spicc cipő kerül. Egyáltalán nem ítéli el a szoknyákat, sőt roppant szereti azokat a ruhadarabokat, ahogy a magassarkúkat is. Sokan úgy gondolják, túl érett a korához képest, felnőttesen öltözködik, de ezt ő nem érdekli. Nem rakja ki azt, ami van neki, mivel szerinte ízléstelen. Nem szokta túlzásba vinni a sminkelést sem. Alap sminkeszköze a szempillaspirál, és néha napján kihúzza vékonyan a szemét tussal, de sosem láthatjuk őt vastag vakolattal. Nem zavaróan nevet, inkább édesen. Se nem túl hangosan, se nem túl halkan.
 
Belső tulajdonságok: A családban senki sem olyan, mint ő, ezért általában a születésének napját mondják magyarázatnak, mikor csodásan sütött a nap és szinte nyári meleg volt az egyébként nem éppen trópusi városban. Cat egy mosolygós, vidám lány, aki szeret bohóckodni, viccelődni és másokat feldobni. Ragadós a jókedve, szinte sugározza a vidámságot, és ez ellen nem sokan kivételek. Hangja jól eső, nyugtató, mégis energiával teli. Kicsit pörgős csaj, nem szeret sokáig egy helyen lenni, várja az újdonságokat. Önálló lány mióta az iskolába került, ezért sosem várta el a segítséget. Erről a részről makacs lány, sosem hagyta, hogy megmondják neki mit csináljon, segítséget elfogadni pedig sosem fogad el, csak végső esetben. A bocsánat kérés nehezen megy neki, büszke természetű és erről nem mond le akárki miatt. Akitől bocsánatot kér, az érezheti magát nagyon különlegesnek. Nem sértődös, de akinek sikerül, nehezen bocsát meg, és ha még az eset durva is, valószínűleg soha nem is fog. Tud éretten viselkedni, mikor egyedül van, vagy felnőttek közelében, de a barátai társaságában már inkább gyerekes. Nem szokott nyávogni, nem nyafog, ha valami nem úgy sül el, ahogy ő szeretné. Azt kijavítja vagy pedig túl lép rajta. Sosem néz hátra, szerinte a múlt az múlt, megtörtént, és el kell felejteni néhány dolgot, hogy a jövőnk és a jelenünk simán menjen. Könnyedén megtetszenek neki srácok, de kevésnél érzi már, hogy szerelmes is lesz belé. Aki megtetszik neki, hamar a barátnője lesz, ha az megkéri, de kevés az esélye, hogy sokáig meg is lesz mellette. Nem az a célja, hogy minden fiúval összemelegedjen, csak egyszerűen ő mindig vágyik az új dolgokra. Ideálja külsőleg nincs, csak annyi, hogy könnyen el tudjon veszni a szemeiben. Belsőleg viszont már válogatós. Egy kedves, vicces fiút szeretne, aki bírja tartani vele a tempót és elmondja neki a gondolatait, igazat mond neki. Nem a nyomulós, ragaszkodós fajta. Tisztában van vele, hogy mindenkinek kell egy kis magánélet, egy kis tér, ezért elvan a pasija nélkül is, de imád vele minden pillanatot. Akiket szeret, azokért bármit megtenne, hogy megvédje őket és boldoggá tehesse. Viszonylag lazán veszi az életet, nincsenek is nagy tervei a jövővel kapcsolatban. Vagy táncos szeretne lenni, vagy sikeres díjugartó. De terveiben van az is, hogy esetleg modell legyen, mivel sokan mondták már neki, hogy nagyon szép alakaja van hozzá. Nagyon szereti, ha gondoskodnak róla, főleg mikor fáradt, ugyanis olyankor képes hisztizni, de mikor valaki magához öleli és az ágyba teszi, hogy aludjon, akkor megnyugszik, és úgy érzi, hálás azért az emberért. Szeret a központban lenni, de nagyon. Valahogy mindig kiharcolja, hogy ő rá figyeljenek az emberek, és ez ellen senki se tud mit tenni, ugyanis ilyen a jelleme.
 
Előtörténet: 1999-ben született, január huszadikán, New York egyik kórházában. A születése tökéletesen ment, sütött a nap is, szinte minden tökéletes volt, és talán emiatt is lett Cat ilyen napsütötte vidámság. Egy éves koráig New York Cityben élt a szüleivel és egy nővérével, a három éves Kendall-el, de aztán el kellett költözniük Chicago-ba, mivel édesapja ott kapott munkát. Viszont mikor betöltötte a hatodik életévét, visszaköltöztek, mivel apjának egy még jobb munkát ajánlottak fel. Méghozzá egy elég sokat kereső munkát, így innentől kezdve nem volt soha bajuk a pénzzel. Cat, mikor iskolába került, kezdett önállóvá válni. Könnyedén megtanult mindent egyedül is, így mikor tíz éves lett, a számítógép használtatába is beletanult egyszerűen. Ilyenkor a testvére 12 éves volt, aki kezdett jobban odafigyelni külsejére, amit Cat is átvett, ezért viszonylag hamar kezdett el érettebben öltözködni és sminkelni. Ötödikben és hatodikban határozta el, hogy tanulmányait nem szeretné egy egyszerű, new yorki iskolában folytatni, hanem a Rosenberg Lovas Kollégium tagja szeretne lenni. Még Chicagoban kedvelte meg a lovakat, pont azelőtt a napon, mielőtt hazautaztak volna a nagyvárosba. Ott gyorsan bekönyörögte magát a lovak mellé, és ezért viszonylag fiatalon megtanult lovagolni és folytatta ezt a sportot díjugratás formájában. 10 éves volt, mikor megkapta első lovát, Kit Kat-et. A mén még fiatal csikó volt, és eredeti neve Worst volt, de Cat úgy gondolta, még van idő átnevezni és a törzskönyvében is átírattatta egy hasonló névre, mint az övé. Azóta együtt vannak és szétválaszthatatlanok. A lovaglás mellett még egy nagy szenvedélye van, a tánc. Imád táncolni, még Chicagoban kezdett el, három évesen Kendall-el együtt. Mára már elég sok fellépésen részt vesz és volt egy olyan időszaka, mikor ő maga tanított ifjú embereket, mivel az eredeti tanár lesérült és ágyban kellett feküdnie. Addig Cat helyettesítette a felnőttet. Hetediktől kezdve jár a Rosenbergbe, azóta volt már egy-két kapcsolata, de egyik se tartott túl sokáig, talán a leghosszabb két hónapig.
Évfolyam:
12.
Szakosztály: G. Tánc // balett
Egyéb szakkör:
Tanult lovaglási ág: Díjugratás
Lova(i): Kit Kat

Teljes név:
Kit Kat // Kit
Nem: Mén
Fajta: Oldenburgi
Születési dátum: 2009. március 4.
Születési ország: Amerikai Egyesült Államok
Egy szép testfelépítésű, pej mén. Sörénye és farka fekete, lábai térd fölöttig feketék. Fején kicsi csillag található, így külseje barátságos, mégis közönséges. Cat-nek viszont nem a külseje, hanem a belsője tetszett meg nagyon. Játékos ló, roppant hasonlít gazdájára. Makacs néha, sokszor van olyan napja, mikor ő szeretné eldönteni, mi akar éppen csinálni, ebbe pedig Cat valahogy mindig beleszól, olyankor pedig harag van kettőjük között, de hamar megbékélnek mind a ketten. Nagyon szeret ugratni, általában a legelőkön is bakkol, ágaskodik, vagy éppen a levegőbe ugrik. Nagyon kis értelmes fejeket tud vágni, emiatt sokszor nevetteti meg gazdáját.
Szakág:
Díjugratás
Tulajdonos: Catherina Maria Wilson

👤 Név:
Mile/Dina
✉️ Elérhetőség: edi.zabi@gmail.com
💻 Weblap:

 

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******