Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Maya White

Maya White


Teljes név:
Maya White // Maya, May
Nem: lány
Születési dátum: 2000. május 20.
Születési hely: USA, Nevada, Las Vegas
Külső tulajdonságok:
Szép barna haja van, ami erős szálú, nem töredezett és dús. Nyáron általában levágatja vállig érőnek, aztán visszanöveszti, és ahogy jön a meleg, újra vágat belőle. Elég sokszor változtatja a színét, van, hogy a barna különböző árnyalataival kísérletezik vagy vörösre/narancsvörösre festeti. A múltjára már csak egy, az oldalán lévő tetoválás emlékezteti, ami egy farkast, egy sast és egy tollat ábrázol, de igazából már nem érdekli, hogy el van-e rejtve a szimbólum vagy nem. Az alkata átlagos, nem egy pálcika, de teltnek sem mondható, az idomai pedig ott gömbölyödnek, ahol kell. A maga 165 centis magasságával egy kicsit talán alacsonynak mondható, de ezt a határozott kisugárzása elég jól ellensúlyozza. A szeme színe nagyon sötétbarna, esetenként fekete, ez a rá eső fénytől függ. Általában fekete ruhákat hord, a ruhatárában nem nagyon találhatóak színes darabok, a sminkje pedig általában elég egyszerű, bár néhanapján egy kis vörös rúzst is használ ajkai színezésére.
 
Belső tulajdonságok: Általában elég elfogadó és kedves is, de ha rossz kedvében van, jó ötlet elkerülni, mivel ilyenkor akaratlanul is megbánthat bárkit. Annak ellenére, hogy ezt kifelé nem szereti mutatni, elég érzékeny és hamar meg lehet bántani, de ha sír, azt csakis magában teszi, mivel, mint mondtam, minden gyengeségét elrejti az emberek elől. A jövőbeli szakmáját, a színészetet imádja és minden ilyen órára fel is készül. A jegyei között csak néha-néha akad egy hármas, leggyakrabban ötösök és négyesek gazdagítják az érdemjegyeit. Hobbiból balettozik, valamint a zene sem áll messze tőle, ezért az éneklést is felvette szakkörként a táncok mellé. Kedvenc zenei stílusai a rock és a metál, a legtöbb popzenétől pedig távol tartja magát. Nem igazán vannak barátai, egy-két haverja van csak, akikkel órák között elbeszélget, úgy van vele, hogy neki ott van a lova, Szilaj, vele meg tud beszélni mindent. Elég sokat káromkodik és a fantáziája is nagyon mocskos, viszont a felnőttek szemében így is a mintagyerek szerepét tölti ki.
 
Előtörténet:  2001 talán legszebb napján született egy akkor még szerető családba. Anyja színésznő volt, apja pedig informatikus. Jól éltek, semmiben nem szenvedtek hiányt és mondhatni gazdagnak számítottak. A boldog életnek 2009. január 2-án lett vége, mikor a lány apja elhagyta őket. Maya édesanyja kiborult, ivott, dohányzott és Mayával nem törődött. Sokszor jött haza részegen, hajnalban egy pasival az oldalán. A lánynak ezért hamar önállósítania kellett magát. Egyetlen barátja Szilaj, a vad, árva musztángcsikó volt, neki elmondhatta minden baját és minden este, miután megvacsorázott, kiment hozzá és beszélt neki. A lovat ő csak társaságban hívja Szilajnak, mikor egyedül vannak, a titkos nevén szólítja, amit csak ők ketten tudnak. Ez a név a Laverwar. Mikor a lány tíz éves lett, az anyja öngyilkos lett. A lány szeme láttára halt meg, mikor az anyja hazament egy éjszaka. Kivett egy kést a konyhafiókból és leszúrta magát. Maya csak állt, az anyja pedig összeesett és meghalt. A lány sokkos állapotban kirohant, felpattant Szilaj hátára és elvágtatott. A sivatag közepén leesett a lóról és elájult. Egy indiántörzs találta meg és magukhoz vették. Maya szép lassan feldolgozta a veszteséget és a törzzsel élte a napjait, ahol Szilaj is vele maradt. A rendőrök azonban pár hét múlva rátaláltak és elvitték, egyedül Szilajt hozhatta magával. Ezután a New York-i nagynénjénél élt. A nénikéje, Lisa néni, mindent elkövetett Maya boldogságáért és a kislány lassan felengedett, de az, amin átment még mindig élénken él az emlékezetében. Saját döntéséből eredően, elment a Rosenberg-be, hogy új életet kezdjen, tiszta lappal, ami sikerült neki. Szerzett pár havert, de még mindig nagyon nehezen viseli a sértéseket. Még ha flegmán is válaszol a beszólásodra, biztosra veheted, hogy utána elvonul és kisírja a szemeit, persze, csak ha durván megbántod.
Évfolyam:
12.
Szakosztály: H. színjátszás
Egyéb szakkör: Zene (ének), Tánc (balett)
Tanult lovaglási ág: military
Lova(i): Szilaj

Teljes név:
Szilaj // Laverwar (titkos)
Nem: mén
Fajta: Musztáng
Születési dátum: 2009. március 1.
Születési ország: USA, Nevada
Az idegeneket gyűlöli, harap és rúg, ha bárki hozzá akar érni, vagy fel akar ülni rá Mayán kívül. Egyedül a lányra hallgat, de rá nagyon és, ha kell, élete árán is megvédené őt. Már megszokta a nyerget és a kantárt, de a gazdája, ha nem muszáj, nem nyergeli fel. Szinte minden ménesből kiközösítik, annak ellenére, hogy vezéregyéniség, izmos és erős. Szuperül ugrik és nagyon-nagyon gyors. A Laverwar névre hallgat jobban. Mindig is árva volt, a méneséből kizárták, mikor megszületett, mert a vezérmén félt, hogy erősebb lesz nála. Tüzes, ugyanakkor szelíd, de csak Mayával.
Szakág:
military
Tulajdonos: Maya White

👤 Név:
Sofi
✉️ Elérhetőség: zsofia.kemecsei@gmail.com
💻 Weblap: -

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******