Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Danna Clara de Andres

Danna Clara de Andres


Neve: Danna Clara de Andres
Neme: lány
Származása: Spanyolország, Barcelona
Születési dátuma: 1998. 08. 03.


Külső tulajdonságok: Alacsony, vékony lány. Bármennyit ehet, nem hízik semennyit, és szereti ezt a tulajdonságát, mert Danna eléggé édesszájú. Szereti halmozni az élvezeteket, de nem csak akkor, ha sütöről van szó. Nem annyira lehet testalkatára mondani, hogy nőies, de a lovaglástól jó alakja van. Hosszú, hullámos sötétbarna haja van, ami már-már feketébe hajlik. Haját általában kiengedve hordja, lovagláshoz összeköti. Hosszúkás arca van, és világos bőre. Legalábbis a spanyolokhoz képest világosabb bőre árnyalata. Sötét szemei általában csillognak, hosszú szempillái pedig igazán bájosak. Nem igazán szokott sminkelni, maximum szempillaspirált tesz fel. Nem igazán érdekli, ha ha van egy-két pirosas folt az arcán, hiszen ez a természet rendje. Ajkai halvány rózsaszín árnyalatúak és a legtöbb helyzetben mosolyra húzódnak. Ruhatára egyszerű, ha teheti mindig lovaglónadrágban és pólóban jár, de alkalomadtán előkapja csinosabb ruhadarabjait is. De minden ruhaösszeállítása színes. Az ékszereket nem igazán szereti, és a viselésük ki is merül egy pár egyszerű gyöngyfülbevalóban.


Belső tulajdonságok: Igazán pozitív, vidám lány, aki imád mindenféle őrültséget, nem fél bajba kerülni sem. Nem jelent neki gondot ételt csenni a konyháról, a barátaival éjszakai lovaglásra indulni, persze a tanárok tudta nélkül, de hamar felismeri a veszélyt, ha rizikó van, képes egy perc alatt lefújni a tervet és otthagyni az akciót, de azért nem mártja be a társtetteseket sem. Igazán csapatcentrikus, tehát jól dolgozik csapatban, bár hajlamos átvenni az irányító szerepet a saját tudta nélkül is. Jó ötletei vannak, találékony. Egyes esetekben túlzottan makacs és indulatos, például bátyjával rendszeresen kapnak össze, bármennyire is szeretik egymást, ilyenkor általában Danilo enged.
Danna nevére is ki kell térni, hiszen a lány egyenesen megőrül tőle. A család, főleg az idősebb tagjai Claranak szólítják, mert az sokkal nőiesebb, mint első keresztneve. A többieknek marad a Danna név, de ez meg elég furcsán hangzik spanyolos kiejtéssel, akcentussal meg pláne, így sokan csak Dannak szólítják, ami viszont elég fiús. Meg persze ott van, hogy a bátyja és fiú unokatestvérei csak Huginak hívják, szóval úgy van vele, hogy néha már a Padlizsán megszólításra is hallgat.
Apjának egy lovasfarmja van, ahol főként Arab telivéreket tenyészt, így Danna már kiskorától kezdve ismerkedett a lovakkal. Erőskezű lovas, alatta még a legvadabb ló is tökéletesen megy. Szeret szőrén lovagolni. Kis termetéből nem sokan néznék ki, hogy egy telivér ménnel is el tud bánni. Minden lovaglási ágat kipróbált már, de az ugratás az, amit a legjobban szeret, ebben érzi a legjobbnak magát.
Rosenbergbe a 11. évfolyam félévénél érkezett.


Előtörténet: Barcelonában született, egy átlagos felépítésű családban, anya, apa és egy fiúgyermek közé. Az apa sikeres vállalkozó, mellette lovakat tenyészt a saját farmján, gyerekeit mindig bíztatta a lovaglásra. Az anya énekesnő volt egy helyi kis szórakozóhelyen, nem kapott valami nagy fizetést, de szerette ezt csinálni, ráadásul nem haltak amúgy sem éhen, ez a pénz nem volt olyan döntő mértékű. Aztán az anya váratlanul meghalt. Addig tökéletes család voltak, sokan mintacsaládnak tartották őket. A gyerekek utazgattak, nyelvet tanultak és elit iskolába jártak. Danilo, Danna bátyja akkor, 16 éves korában váltott iskolát, és Rosenbergbe jött. Danna viszont maradt, mert apja még fiatalnak tartotta, ráadásul lovaglási módja igen jól jött a farmon. Danna már gyermekkorától kezdve imádta a lovakat és velük szeretett volna foglalkozni, de ezt iskolája nem támogatta. Ott a nyelvtanulás volt a legfontosabb, a német, az angol és a spanyol irodalom. 10. évvégére a tanárok már teljesen kikészítették Dannát, rengeteg külön munkát adtak neki, csak hogy ne legyen ideje foglalkozni a lovaglással, ezért következő év félévére apja elintézte, hogy átmehessen Rosenbergbe. A férfi nem örült annyira neki, de azért örült, hogy szeretett gyerekei ismét együtt lehetnek.
Danna két lovat is hozhatott az iskolába, White Birdöt és Pycelle-t, érdekes módon a két ló "rokona" Danilo lovának.


Évfolyam: 12.
Szakosztály: F. Idegennyelv - francia
Egyéb szakkör: -
Tanult lovaglási ág: díjugratás
Lova: White Bird, Pycelle
További képek:

LOVA ADATAI

Neve: White Bird, "Bird, Birdie"
Neme: kanca
Származása: Spanyolország
Születési dátuma: 2009. 04. 01.
Fajtája: Arab telivér


Külső és belső tulajdonságok: Csodaszép kanca, tökéletes Arab telivérekhez illő felépítéssel. Csukafeje van, okosan csillogó szemekkel, teste izmos, lábai erősek. Erőteljesen ugrik, szívós kanca és remekül tud a feladatra koncentrálni. Danna nagyon büszke rá, főleg azért is, mert ő is segítkezett a ló betörésénél. Bird amúgy tud elég érzékeny is lenni, így nem ajánlatos tapasztalatlan lovasnak a hátára ülni. Danna azonban szereti szőrén is megülni. Bird inkább pályán szeret menni, a terepeket annyira nem kedveli. Danna őt szokta lovagolni az edzéseken.


Szakág: Díjugratás
Gazdája: Danna Clara de Andres
További képek: -


Neve: Pycelle
Neme: Mén
Származása: Spanyolország
Születési dátuma: 2010. 03. 10.
Fajtája: Arab telivér


Külső és belső tulajdonságok: Pycelle nagyon szép, de fiatal ló. Igazán tüzes, azaz hisztis, de gyönyörű mozgása van, rugalmas és nagyot ugrik. A legtöbb lovasnak meggyűlne vele a baja, hiszen erősen kell tartani. Nagy jövőt sorsolnak neki díjugratásban. Danna nem őt szokta vinni az edzésekre, mert félő, hogy megzavarná az órák rendes menetét, de a lány nagy szerepet fordít a Pycelle-lel való munkára és terepre is vele megy ki, mert a mént nagyon jó ott lemozgatni.


Szakág: Díjugratás
Gazdája: Danna Clara de Andres
További képek: -

KIJÁTSZÓ

Neved: Domii
Elérhetőséged: domiiii@citromail.hu
Oldalad: -

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******