Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Annabeth Chase

Annabeth Chase


Neve: Annabeth Chase "Ana, Szöszi"
Neme: lány
Származása: Kentucky, Lexington
Születési dátuma: 2000. december 31.


Külső tulajdonságok: Első ránézésre kislányos benyomást kelt, angyali mososlyával és kerek arcával, amelyet az orra mellett pici, alig észrevehető szeplők díszítenek. Mint minden lány, ő se teljesen elégedett magával, a szeplőit például a pokolba kívánná, de igyekszik megbarátkozni ezzel a tulajdonságával. Haja mindig fényes és ápolt, mivel gyakran jár fodrászhoz, minden nap mossa és heti kétszer hajpakolást is használ. Talán a haját szereti a legjobban, ami szinte szögegyenes, bár ha tökéletesen egyenest akar, kivasalja. Nem festi a haját, természetesen szőke, ami elég ritka. Szürkéskék szeme van, ami szinte mindig vidáman csillog és szinte olvasni lehet belőle. Neki is vannak néha pattanásai, de babaarca miatt elég kevés. Sminket csak minimálisan használ, egy vékony réteg alapozó, szempillaspirál nála az átlag, esetleg ritkán tusvonal. Fogai fehérek, ápoltak és szabályosak. Tizenegy éves korától két évig hordott éjszakai fogszabályzót, mivel a leghátsó fogai kicsit egyenetlenül nőttek, de mára már ez a probléma megszűnt. Pontosan 160cm magas, amivel kicsit alacsonyabb az átlagnál, de őt ez annyira nem zavarja, mivel szinte sugárzik belőle a határozottság és a sok lovaglás miatt igen edzett lány, szóval törékenynek egyáltalán nem mondható. Az öltözködése általában farmerből vagy lovaglónadrágból, egy sportcipőből vagy csizmából és egy egyszerű, de kicsit elegáns felsőből vagy topból áll. A haját szinte sose hordja copfba, edzéshez kontyba fogja és sokszor elcsatolja az első tincseket. Ritkán hullámosan is hordja a haját.


Belső tulajdonságok: Igazi harcias jellem, külsejével ellentétben, minden versenyt nagyon fontosnak tart. Nem sírós, hisztis lány, nem riad vissza semmitől és nagyon makacs. Ha valamit elhatározott, azt véghez is viszi. Nagyon céltudatos,  feltett szándéka, hogy egyszer híres zsoké és lótenyésztő legyen Kentuckyban. Kiskora óta a lóversenyzés szerelmese, a lovakat mindennél jobban megbecsüli. Elég szókimondó és nem szégyenlős, pirulós kislány, aki nem mer semmit bevallani, felvállalni. Úgy gondolja, azok az igazi barátai, akik elfogadják őt olyannak, amilyen, nem pedig azok, akik állandóan csak a hibát keresik benne. A nevét nagyon szereti, szerinte szép és egyszerű. A legtöbb helyzetben optimista, végtelenül bátor. Elég forrófejű, de könnyen megbocsájt a barátainak, és ad még egy esélyt, de ha ezt is eljátssza az a valaki, akkor semmi esetre sem képes engedni neki. Nem tartja nagyra magát, de nem szereti ha mások lenézik. Általában kedves és barátságos, viszont a rosszabb napjain lehet az ellenkezője is. Nagyon beszédes, társaságban hamar feloldódik és elég nyitott a számára szimpatikus emberekkel. Szeret bulizni, de nem szokott berúgni, főleg hogy még elég fiatal. Nem dohányzik, de nem ítéli el azokat akik dohányoznak, bár ez a személyiségüktől függ, ha valaki bunkó és cigarettaszagú, akkor vele inkább nem szimpatizál. Alapvetően mindig vidám, elragadó és jófej lány.


Előtörténet: Kentucky-ban született egy szerető családba. Van egy nála 4 évvel idősebb bátyja, akivel mindig jó viszonyban volt, bár a bátyja mindig féltette. A szülei egy tenyészfarmon dolgoztak Lexington mellett, szóval Annabeth telivérekkel nőtt fel, ám saját lova csak később lett. Jó iskolába járt, volt pár barátja, de nem halomra. Nem voltak gazdagok, de sok mindent megengedhettek maguknak. Kiskora óta lovagol, és a lovakkal különösen jó kapcsolatot ápol. Nyolcadikban volt egy barátja, de mikor ide került, szakítottak. Nem akartak távkapcsolatot, így úgy döntöttek jobb lesz így. Annabeth nem sokáig bánkódott, lekötötte a költözés és az, hogy végre kapott egy galopplovat, Dangerous Demon-t, a fekete telivér kancát. Tíz évesen kezdett el vívni tanulni, hogy legyen egy kis önvédelmi tapasztalata, de úgy megtetszett neki a sportág, hogy ma már versenyszerűen űzi és jó eredményeket ér is el.


Évfolyam: 12.
Szakosztály: B. lovaglás
Egyéb szakkör: Sport (tőrvívás)
Tanult lovaglási ág: galopp
Lova: Dangerous Demon
További képek:

LOVA ADATAI

Neve: Dangerous Demon "Démon"
Neme: Kanca
Származása: USA, Kentucky
Születési dátuma: 2011. december 06.
Fajtája: Angol telivér


Külső és belső tulajdonságok: Szénfekete szőre van, bal első lába csüdben kesely, orrán van egy hóka. Alacsony, 160cm marmagasságú, bár még csupán három, lassan négy éves. Nagyon jól megértik egymást a gazdájával, mert mindkettőjükben nagy a küzdőszellem és nagyon makacsak. Nagyon gyors és mozgékony. A szája érzékeny, versenyeken szemzőt kell hordania, mert amint meglát egy pálcát, bepánikol, mert nem bírja a pálca csapását. Tehetséges és nagyon sokat ér.


Szakág: galopp
Gazdája: Annabeth Chase
További képek:

KIJÁTSZÓ

Neved: Sofi
Elérhetőséged: zsofia.kemecsei@gmail.com
Oldalad: -

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******