Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 26
Karakterek: 66
Legújabb tagunk: Yule
Aktuális esemény: jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hosfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Hardin Deaton

Hardin Deaton


Teljes név:
Hardin Deaton
Nem: fiú
Születési dátum: 1999. február 16.
Születési hely: Kanada, Ottawa
Külső tulajdonságok:
Hardin rögtön magára hívja a figyelmet, ha megjelenik valahol. Átlagos magasságúnak mondható a maga 180 centiméteres magasságával. Teste kidolgozott, de ez leginkább adottság nála, mivel ritkán megy le az edzőterembe. Ha sportról van szó, leginkább a futást részesíti előnyben, és csak kevés esetben megy el bokszolni. Nagyon mély barna szeme van, ami szinte már fekete. A haja alapból sötétbarna, mint a szeme, de néha ha olyan kedve van, a tetejét kiszőkítteti vagy szimplán világosabb barnára festi. A haja stílusa körülbelül 3 havonta változik, van hogy hosszú és hullámos, de van hogy rövidre vágatja és felzselézi. Az öltözködésének stílusát nem lehetne megnevezni, mert mindenféle ruhák vannak a szekrényébe, de ezeknek körülbelül felét hordja csak. Legtöbbször farmert és ujjatlant vagy egyszerű pólót visel, hidegebb napokon pedig kapucnis pulcsikat. Nem szereti az elegáns öltözéket, és csak nagy erőfeszítések árán lehet rávenni, hogy felvegyen egy inget. A tornacipőket és a sportcipőket részesíti előnyben, télen néha felvesz bakancsot is.
 
Belső tulajdonságok: Hardin egy elég összetett személyiség. Miután apja elhagyta őket, nem volt előtte példa, hogyan is kellene egy férfinak viselkednie, ezért a lányokat sorban kihasználta, piálni, dohányozni és drogozni kezdett. Az anyja próbálta nevelni, de Hardin lázadt és mindig az ellenkezőjét tette mint amit kellett volna. Nem tudta kezelni a dühkitöréseit, ezért gyakran keveredett verekedésbe, majd miután többször is győztesen került ki belőle, rákapott, és ezek után már szándékosan kereste a balhét. Ez a tulajdonsága azóta is megmaradt, mivel még mindig nehezen kezeli a dühét, de próbál leszokni róla, mert nem szeretne már mégtöbb embert bántani, főleg ha nincs oka rá. Nem megy bele igazi kapcsolatokba, mert úgy érzi, hogy az nem neki való. A fiatal korából megmaradt az egyik legrosszabb szokása, hogy a lányokkal nem tud bánni rendesen, csak egyéjszakás kalandokba megy bele, és nem törődik a lányok érzéseivel. Féltékeny típus és hajlamos úgy beszélni mindenkiről, mintha a tulajdona lenne.  Elég rossz természete van, szinte minden szava a gúnytól csöpög. Szeret beszólni mindenkinek, és nem számít neki, ha megbántja vele az illetőt. Ugyanakkor tele van jóindulattal, és fizikailag sosem bántana egy lányt. Nehezen nyílik meg bárki előtt is, mert nem akar gyengének mutatkozni. Ha valaki megismeri, rájön, hogy igazából kicsit önbizalomhiányos és ellök mindenkit magától, csak hogy senki ne vegye észre a gyengeségeit. Szabadidejében egyébként szeret olvasni, főleg szépirodalmi regényeket, de ezt erősen titkolja, mert nem szeretné ha bárki megtudná. A drogozásról már leszokott, és inni sem iszik már annyit mint azelőtt, csak ha nagyon le van sújtva vagy ha mérges, akkor nyúl a whisky-s üveg után. Viszont a dohányzásról azóta sem tudott leszokni, csak csökkenteni tudta a napi adagját, de reméli hogy egyszer arról is sikerül neki. Rémálmok gyötrik minden éjjel egy meghatározó múltbéli esemény miatt, ezért ritkán tud aludni, semmilyen gyógyszer nem tudott eddig segíteni rajta, és nem hajlandó pszichológushoz menni a problémájával, ahhoz ő túl büszke. Ha ideges vagy mérges, tör-zúz, ilyenkor jobb elvonulni, és megvárni még megnyugszik, viszont ha valaki ilyenkor a közelében van, az ne számítson sok jóra, főleg ha már tett ellene valami rosszat. A lovakkal jól el van és már valamilyen szinten szereti őket, de még annyira nem sikerült megszeretnie őket, hogy sajátja is legyen, egyelőre megmarad az iskolalónál.
 
Előtörténet: Hardin Kanadában született, egy hideg februári napon, látszólag egy szerető családba. Viszont apja inni kezdett, és minden éjjel részegen jött haza. Az apjának tartozása volt egy kocsmatölteléknek, és nem fizette még vissza, ezért egyik este eljött 4 férfi a lakásukra, de az apja nem volt otthon. Az anyja a heverőn feküdt, mikor bementek a férfiak, és mivel az apját nem találták, az anyjához léptek, aki hangosan kiabált, de nem törődtek vele, és megerőszakolták, közben pedig többször is megütötték. Az akkor 8 éves Hardin lerohant az emeletről, és próbált segíteni anyjának, de az csak azt mondta neki, hogy menjen onnan. Hardin persze nem ment, és szerencséjükre az apja barátja, Christian megjelent a lakásban, és felhívta a rendőrséget, de mire kiértek a rendőrök a férfiak eltűntek. Az apja csak később ért haza, és Hardin nagyon dühös lett rá. Néhány nappal később az apja elhagyta őket, és Washingtonba költözött. Az apját azóta is gyűlöli és nem képes megbocsájtani neki, főleg hogy az azóta meggazdagodott, és a leghíresebb washingtoni egyetem rektora. Az anyja bezzeg szerény körülmények között él Kanadában. Az anyjának nem sok pénze maradt, miután elhagyta a férje, és egész álló nap dolgoznia kellett, így hát nem csoda hogy a 12 éves Hardin elzüllött. Rossz társaságba keveredett, és először csak inni kezdett, majd jött a cigaretta és a drog is. És még ott van a lányokkal való bánásmódja. Folyton kihasználta őket, és fogadást kötött a haverjaival, hogy ki tudja előbb megfektetni az éppen aktuális lányt. Szinte sportot űztek ebből. Egy lánnyal különös gonoszsággal bánt el, a lány neve Sam volt. Fogadtak, hogy az akkor még szűz lányt milyen gyorsan tudja ágyba vinni Hardin. Alig telt bele 3 hét, és a fiú büszkén jelentette be, hogy sikerült neki. Persze a haverjai nem hittek neki, ezért mikor legközelebb találkozott a lánnyal, levideózta az egészet, és másnap megmutatta a haverjainak. Persze ez terjedni kezdett az iskolában, majd a városban, és egy nap alatt már mindenki látta a felvételt. Teljesen tönkretette a lány életét.  Azóta sem látta a lányt, de igazából nem is bántja a dolog. Folyton verekedett, és szinte minden héten a rendőrörsön kötött ki, de szerencséjére soha nem került börtönbe. Bár ezt inkább anyjának köszönheti, aki mindig térden állva könyörgött a rendőröknek, hogy ne kerüljön börtönbe a fia. Aztán anyja megelégelte a fia viselkedését, és mivel elég jó tanuló volt, Németországba küldte, egy lovasiskolába, hátha kiszakítva a rossz társaságból megjavul. Eleinte Hardin lógott a suliból, és folytatta a rossz szokásait, de utána kezdett megbékélni a helyzettel, és úgy lett, ahogyan anyja gondolta. Viszont új barátokat nem szerzett, és a lányokat is csak egy éjszakára szerezte meg, és ezt a rossz tevékenységet máig folytatja, akár csak a dohányzást. Kezd megbarátkozni a lovakkal is, pedig eleinte utálta őket, és félt is tőlük, noha ezt még magának sem vallotta be.
Évfolyam:
12.
Szakosztály: D. Zene // Ének
Egyéb szakkör: -
Tanult lovaglási ág: military
Lova(i): Iskolaló // Artex

             

👤 Név:
Escada
✉ Elérhetőség: feralheart0@gmail.com
💻 Weblap: escada-world.gportal.hu

 

 

**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok