Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Zoe Elisabeth Houlman

Zoe Elisabeth Houlman


Teljes név:
Zoe Elisabeth Houlman // Zoe
Nem: Lány
Születési dátum: 1999. március 28.
Születési hely: Egyesült Királyág, Lacock
Külső tulajdonságok:
Nem lehet túlzottan magas lánynak nevezni, átlagos mértete van a maga 163 centiméterével. Ehhez vékony alkat is társul, a súlya valahol 52 kg között ingadozik. Éppen ezért nem lehet őt nevezni alultápláltnak, túlsúlyosnak pedig főleg nem. Szerencsére nem az a fajta, aki nagyon hízni tud, ennek ellenére azért szeret odafigyelni a helyes táplálkozásra. Nagyon szép sötétbarna haja van, amit szőke ombre formájában festett be, egészen magasra, így a hajának nagy része inkább szőke, mint sem barna. Eredetileg hosszú, majdnem derékig érő lobonca volt, de mielőtt még a Rosenbergbe jött volna, levágatta nagyjából mell föléig. Szereti változatos módon hordani, néha kiengedve, néha összefogva lófarokban, de szokott kontyban vagy befont hajjal is járni. Nagy, kék szemei vannak, amelyek a fényviszonyoktól függően szürkének is kinézhetnek.
A ruhák terén a kényelmes, viszont nőies darabokat szereti. Néha felvesz bő pólókat és pulcsikat, de inkább csak otthon, a négy fal között, mikor az utcára megy ki, akkor mindig rendesen felöltözik. Rengeteg ruhája van, gyakorlatilag mániákus gyűjtő ezen a téren, hiszen szinte mindig rendel vagy vesz magának egy újabb darabot, amit csak párszor visel. Kiegészítőket is ezer örömmel visel, legyen az sapka, ékszer vagy egyéb más dolog. Kedvenc ékszere az aranyórája, amire nagyon vigyáz, mert nem volt a legolcsóbb.
Zoe szeret kísérletezgetni nem csak a hajával, hanem a sminkjével is. Határozottan egyik kedvenc elfoglaltsága az, hogy a bőrét tisztán tartsa, és közben kenjen valamit az arcára. Nem az a fajta, aki nem mer smink nélkül az utcára lépni és sikít, ha egy fiú meglátja natúran, de jobban szeret kifestve lenni. Van, mikor visszafogott, alap smink van rajta, de szokott lenni teljes, feltűnőbb.
 
Belső tulajdonságok: Zoe egy boldog, pozitív gondolkozású ember, aki nagyon kedves, segítőkész és senkinek sem kívánna rosszat. Sokat mosolyog és igyekszik mindig pozitív dolgokat sugározni magából, hogy az aztán a többi emberre is ráragadjon. És így azt is hihetnénk, hogy egy kiegyensúlyozott lány, pedig valójában nem. Nem igazán magabiztos egyes helyzetekben, sőt, ilyenkor pánikrohamok törnek rá, erről viszont senkinek sem mesélt, még a családjának sem. Ez az ő saját kis titka, amit szeretne meg is tartani magának. Tudja, hogy talán jobb lenne és orvos menni, de ahhoz túlságosan szégyenli a dolgot, főleg mivel egy kisebb lift eset után alakult ez ki nála. Valamint szerencsére nem is sűrven jelenik meg nála, így nem is aggódik semmi miatt.
Barátságos lány, de gyakran elgondolkozik azon, hogy mit is mondjon. Nem szereti túlzottan a kritikát, így nem is akar olyat mondani, ami esetleg a másiknak nem tetszhet. Van egy fajta késztetése ahhoz, hogy mindenki számára megfeleljen, még akkor is, ha tudja, hogy ez lehetetlenség. Igyekszik ezt leküzdeni, önmagát adni mindenkinek és semmisnek nézni a véleményeket, amiket róla alkotnak az emberek, ez viszont nem megy mindig. Ilyenkor eltűnik belőle a pozitív gondolkozás és képes magába roskadni egy időre. De nincsenek olyan késztetései, hogy vagdossa magát vagy öngyilkos legyen, annyira még sosem csúszott le. Megtanult ezzel együtt élni.
Egyáltalán nem sértődékeny, és ha valakinek mégis sikerül, akkor is nagyon könnyedén megbocsát az illetőnek. Kicsit naív, mert bárkinek képes segíteni és szó nélkül tűri, hogy ha kihasználják őt, néha még észre se veszi a dolgot. Ez részben a megfelelési kényszer hatására alakult ki benne. Viszont mikor éppen nem gyötrik őt ilyen problémák, nagyon szeret viccelődni, nevetni a barátaival és szórakozni. De ez alatt a szórakozás alatt nem discora gondolok, hanem például bowlingra, mozira vagy bármi egyéb lehetőségre. Nem szokott inni, a cigit se próbálta ki soha, a drog pedg eszébe se jutna neki. Nem az a fajta, aki csak amiatt szokna rá valamire, mert néha szorongás tör rá.
Nagyon jó titokmegőrző, bármit rá lehet hagyni, mert tőle soha senki se tudja meg, még akkor sem, ha úgy lenne a helyes cselekedet, hogy elmondja. Nem vinné rá a lelkiismerete és tudja, hogy milyen érzés, mikor valakire rábízza a titkát és az elmondja valakinek. Nem túl jó érzés, így nem is akarja, hogy más átérezze. Többek között persze ezért is a megfelelési kényszer a felelős.
A szabadidejében szeret olvasni és lányos dolgokat végezni, például ápolni a bőrét, vagy ruhákat nézegetni. Amivel sokat foglalkozik, az egy könyv írása, de erről csak a testvére tud, másnak nem beszél róla, mert nem érzi magát annyira jónak, hogy bárkinek is megmutassa. Már pedig tudja, hogy ha elfecsegni valakinek, ő azt látni akarja.
 
Előtörténet: Egy napos, márciusi napon látta meg a napvilágot Nagy-Britanniában. Nem ő volt az első gyermek a Houlman családban, egy évvel ezelőtt megszületett mmár a bátyja, Joe. Nagyon szerették egymást, szoros kapcsolat is kialakult közöttük, főleg mert csak egy év korkülönbség volt közöttük, így gyakorlatilag együtt nőttek fel. Közösen vágtak bele a lovaglásba is, mikor még kicsik voltak. Azonban, amíg ő a díjugratást választotta, bátyja inkább a militaryt, így egy idő után elváltak az útjaik a lovaglás terén, de ez persze sosem akadályozta őket meg abban, hogy közösen lovagoljanak egy jót az erdőben. Együtt kapták meg első lovukat is, aminek rettenetesen örült Zoe és szinte levakarhatatlan volt a saját lováról.
Amikor Joe ötödikes lett, egy rossz társaságba került, ez pedig hatással volt a két testvér kapcsolatára. Zoe megpróbált mellette lenni az elején, de egy idő után belátta, hogy az a Joe nem az igazi. Megpróbált vele beszélni, de addig fajult a dolog, hogy egymáshoz se szóltak szinte. Ez a lányt nagyon megérintette, rosszul esett neki az, hogy a bátyja így elfordult tőle a barátai miatt, akik persze nem voltak az igaziak neki. Eközben történt az, hogy mikor nyaralni voltak, Zoe egyedül ment fel egyszer a liftben az emeletükre, az viszont hirtelen meghibásodott és leállt annyira, hogy még a lámpa se működött. Majd fél óráig volt ott bezárva, mire végül sikerült kimenekíteniük onnan, ez pedig nagy hatással volt rá. Azóta jelennek meg nála néha pánikrohamok, liftbe pedig nem is mer beszállni, kizárólag lépcsőn hajlandó közlekedni fel és le. Hamarosan ő maga ismerte fel, hogy pánikbetegsége van és megpróbált magának mindenféle légzési technikával segíteni magának anélkül, hogy bárkinek feltűnne a dolog. Nem is mondta el a testvérének, hiszen ekkor még mindig rosszban voltak egymással, de miután elköltöztek és Joe újra a régi, normális fiú kezdett lenni, utána sem mondta el, és nem is akarja. Ez számára a saját kis titka és megpróbálkozik egyedül megbírkózni vele.
Amikor a város legjobb gimnáziumába járt volna, a szülei a költözés mellett döntöttek, főleg, mert az apja kapott egy jobb munkalehetőséget, méghozzá Németországban. Zoe eleinte nem tudott németül, végül egész hamar megtanulta a nyelvet és ma már anyanyelvi szinten is képes beszélni. Egy német gimnáziumban kezdte a tanulmányait, Joe-val együtt, hiszen a bátyja lebukott mellé. Ekkor viszont megjavult a kapcsolatuk és a következő évben pedig együtt váltottak iskolát, méghozzá a Rosenberg Lovas Kollégiumba mentek.
Évfolyam:
12.
Szakosztály: H. Színjátszás
Egyéb szakkör: -
Tanult lovaglási ág: Díjugratás
Lova(i): Broken Vow

Teljes név:
Broken Vow // Vow
Nem: Mén
Fajta: Rocky Mountain ló
Születési dátum: 2004. május 29.
Születési ország: Egyesült Királyság
12 éves korom fekete mén, gyönyörű hosszúsörénnyel és farokkal, amiknek vége fokozatosan réz színűvé válik a hosszú szőrök végén. Majdnem teljesen jegytelen, azonban hátsó lábain van egy-egy fehér folt körbe. Elegáns kinézetéhez ugyan csak ilyen mozgás tartozik, és persze a szokásos férfi egó, hisz tudja magáról, hogy nagyon jóképű és gyönyörű mozgása van.
Bár nem herélt szerencsére nagyon könnyedén kezelhető, nincsenek hisztijei és dolgozni is imád. Se az oldala, se a szája nem érzékeny, így egy kezdőbb lovast is könnyedén eltűr a hátán. Ha munkáról van szó mindig oda teszi magát, és könnyedén repül át a nála magasabb akadályokon is, azonban bármikor kapható egy kis fogócskára vagy futóversenyre.
Szakág:
Díjugratás
Tulajdonos: Zoe Elisabeth Houlman

👤 Név:
Mile/Dina
✉️ Elérhetőség: edi.zabi@gmail.com
💻 Weblap: -

 

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******