Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 22
Karakterek: 47 (20 férfi, 27 nő)
Legújabb tagunk: Sidny
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Blair Betranche

Blair Betranche


Teljes név:
Blair Betranche // B.
Nem: Lány
Születési dátum: 1999. augusztus 15.
Születési hely: Franciaország, Páizs
Külső tulajdonságok:
Blair egy magas lánynak tekinthető, ugyanis megüti a 183 centimétert. A lábai hosszúak, ezt mind két szülőjétől örökölte, akik szintén magas emberekre nőttek. Eme hosszúsághoz vékony, karcsú alkat társul, ezt viszont némi edzéssel tudta elérni, noha anélkül is a véznák sorát erősítette. Az edzéseinek köszönhetően sportos alkat is, bár nem az a célja, hogy fitness modell legyen, az távol áll tőle. Nem viszi túlzásba az edzést, már elérte álmai alakját, már csak megtartani akarja ezt és mivel viszonylag sokat eszik, ezért elengedhetetlen számára a mozgás. A bőre makulátlan, nincsenek tetoválásai vagy piercingjei, és arra is ügyel, hogy ne legyenek pattanásai. Egészen fehér, ezért főleg meglátszanak rajta az apróbb hibák is, ezeket viszont megpróbálja takarni.
Eredetileg barna hajszínnel áldotta meg őt a sors, viszont 14 éves kora után folyamatosan elkezdte festetni. Nem riad vissza a merészebb színektől, hiszen a szőkén kívül volt már ősz, rózsaszín és kék. A kedvenc színe mégis inkább a szürkésebb szőke, úgy gondolja, hogy az a hajszín passzol leginkább a stílusához és a jelleméhez. Ennek ellenére néha mégis visszafesti néha a haját barnára, hiszen szereti a változatosságot. Kezdetben hosszú haja volt, viszont mikor először befestette szőkére, le is vágatta a mellkasáig, azóta is annál a hossznál maradt. Néha szereti begöndöríteni a fürtjeit, de általában véve egyenesek. Legtöbbször kiengedett hajjal látni, de szokása az elülső tincseket felkötni, viszont lovaglásnál például abszolút a lófarkat részesíti előnyben.
Kék szempárjával az embert emlékeztetheti egy angyalra, ennek ellenére mégsem annyira ártatlan ő maga. A szemszínének árnyalata gyakran meg is változhat, sokszor inkább szürkét mond rá az ember, ez főleg a fényviszonyoktól függ. De ez jellemző gyakorlatilag minden kék szemű emberi lényre.
Smink terén szinte minden vevő, szívesen csinál visszafogottabb, illetve teljes, kihívóbb külsőt is. Ami alap nála, az az alapozó, a szempillaspirál, szemöldökceruza és valamilyen natúr rúzs. De szereti a sötétebb rúzsokat, a szemhéjfestékeket és természetesen a szemtust is. Mindig éppen a kedvétől függ, hogy mennyit szeretne magára kenni, de ez nem azt jelenti, hogy nem meri megmutatni magát smink nélkül, de csak akkor, ha muszáj, amúgy nem szívesen lép ki nélküle az utcára.
Az öltözködése hasonló az ikertestvérééhez. Mind a ketten szeretik ugyanazokat a ruhákat, de Blair talán mégis inkább részesíti előnyben a nőies darabokat és azokat, amik éppen a divatban vannak. Habár követi a legfrissebb újításokat és csak márkás ruhákat képes felvenni, van egy fajta stílusa, amin nem szeretne változtatni. Ráadásul, testvérével együtt megtanult varrni, így vannak olyan napok, mikor ő maga is leül magának valamit készíteni, amit szégyennélkül vesz fel. Nem érdekli más emberek véleménye, meg van a saját stílusa és olyan ruhát hord, ami neki tetszik. Amúgy se tudna az egész világnak megfelelnie, szóval már teljesen mindegy neki.
Tipikus francia, orrhanggal beszél, de inkább az a kellemes és nőies hangzású. Szeret szleng szavakat használni és hadarni, méghozzá nagyon, gyakran a francia anyanyelvű társai se értik meg, de ez már inkább csak tőle függ. A német nyelvben már némileg lassabban beszél, de elég jól megtanulta ahhoz, hogy néha így is elharapjon pár szót és csak mondja a magáét.
 
Belső tulajdonságok: Blair - mégha külsőleg nem is igazán - feltűnően különbözik a testvérétől. Míg Luna bolondos, álmodozó típusú, Blair két lábbal áll a földön és nem hagyja, hogy becsapják őt. Kevés bizalma van az emberek felé, gyakran még a barátaiban sem bízik igazán, a legnagyobb titkait csak a testvérének hajlandó elmondania. Fel tudja mérni, hogy mi a normális és mi az őrültség, de azt nem mondhatjuk rá, hogy nem szeret az utóbbiban is benne lenninéha napján. Szeret szórakozni, nem veti meg az alkoholt, viszont a cigaretta és ennek társai, na azok már nem a haverjai és nem is akarja, még egy-egy alkalomra sem.
Testvérével együtt, ő is él-hal a zenéért, de míg testvére gyönyörű hangot örökölt, Blair hangja már kevésbé hallatható, viszont olyan borzalmasnak sem lehet mondani. Habár énekesi pályán nem találná meg a helyét a lány, a tánc terén annál inkább. Imád mozogni, főleg zenére, így a hip-hopot választotta élete legfőbb pontjának. Emellett gyakran megy el futni a testvérével, de számára már fontosabb a társasági élet, noha a bizalma az emberek iránt elég alacsony.
Amikor rossz napja, egy igazi jégkirálynő. Senki és semmi se tudja őt megnevettetni, az érintkezéstől pedig egyenesen retteg ilyenkor. Nem tűri, hogy ilyenkor hozzá nyúljanak, azt viszont már nem tudni, hogy miért. Utálattal néz minden emberre, néha még a saját testvérére is. Éli tovább az életet, nem szokott elbújni sehova, de ilyenkor a környezetének sokkal óvatosabban kell vele bánnia, különben ordít, rúg, visít, csipked, harap és minden, amit csak egy ember tud csinálni. Ha nagyon felidegesítik, akkor képes hisztizni is, aminek a közepén ott is hagyja a társaságát.
Blair-t könnyedén meg lehet sérteni és bántani, ami sosem volt jó dolog nála, mivel ezután nagyon is nehéz őt kibékíteni. Haragtartó, nem szabad arra várni, hogy majd lenyugszik, mert ha ez meg is történik, nem is jelenti azt, hogy megbocsát. Általában küzdeni kell azért, hogy elmúljon a haragja. Nem szeret senkit se tönkre tenni, nem az a bosszúállós fajta, azonban jobb vigyázni vele, mert azzal az illetővel bunkón bánik és, ha azt követeli a szituáció, nem restell verekedésbe is belevágni.
Ha nincs rossz napja, amúgy egy vidám, sokat nevető lány, aki szeret szórakozni, hülyéskedni, ettől függetlenül persze ügyelnünk kell, hogy ne mondjunk semmi rosszat neki, mert azt egy életre megjegyzi. Nagyon jó memóriája van, csak a tanulásnál nem kamatoztatja, pedig akár kitűnő is lehetne.
Ne merj Blairnak hazudni, mert ha megneszeli, minden eszközzel utána jár, és ha kideríti, akkor természetesen megharagszik rád és akkor úgy próbáld meg kibékíteni őt és megmagyarázni a dolgokat. Néha jobban kutat az emberek után, mint az FBI, ezt főleg annak köszönheti, hogy a fejében megjegyzi és jól összerakja a nyomokat, de ezt a képességét nem sokszor szereti használni, csak akkor, ha muszáj.
 
Előtörténet: ide jön a leírás, ami minimum 5-6 mondat!
Évfolyam:
12.
Szakosztály: G. Tánc // Hip-hop
Egyéb szakkör: -
Tanult lovaglási ág: Díjugratás
Lova(i): Diritta La Rotta

Teljes név:
Diritta La Rotta // Rotta
Nem: Kanca
Fajta:  
Születési dátum: év. hónap nap.
Születési ország: Franciaország
ide jön a leírás, ami minimum 5-6 mondat!
Szakág:
Díjugratás
Tulajdonos:  

👤 Név:
Mile/Dina
✉️ Elérhetőség: edi.zabi@gmail.com
💻 Weblap: -

 

 

 

 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND