Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége:www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 26
Karakterek: 66
Legújabb tagunk: Yule
Aktuális esemény: tréfa csata - jelentkezés lezárva!


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hosfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

Dark Clouds RPG

 
Karakterek
Karakterek : Björn Ingosðóttir

Björn Ingosðóttir


Alap adatok
Teljes név:
Björn Ingosðóttir
Nem: lány
Születési dátum: 2000. április 12.
Születési hely: Izland, Reykjavík
Leírások
Külső tulajdonságok:
Björn csodaszép lány, bár ezt leginkább a kisugárzása érezteti az emberekkel, ha rossz kedve van, sokan fel sem ismerik. Arcán mindig barátságos mosoly ül, mogyoróbarna szemei csillognak. Nem igazán rendelkezik tipikus "északi" színekkel, ennek oka, hogy anyai ágon van benne némi olasz vér is. A bőre kicsit miteszeres, de ápolja, és ha el akarja rejteni a bőrhibáit, akkor ízléses mennyiségű alapozót tesz fel. Elég sok anyajegy van rajta, de ezek soha nem zavarták, mivel egyiket sem kellett leszedetni soha. Szokott sminkelni, de többnyire csak szempillaspirált és szájfényt használ, nem esik túlzásokba. 170 centi magas, bár ez a skandinávoknál nem meglepő, és kecses, hosszú lábakkal rendelkezik. Edzéseken kívül szereti a magassarkú cipőket, amik megint csak dobnak egyet magasságán. Szívesen visel szoknyákat, blúzokat vagy pólót és kardigánt, másszóval az elegánsabb ruhákat részesíti előnyben. Ruhatára kicsit visszafogottabb személyiségéhez képest, leginkább pasztell színű darabjai vannak, néhol egy-két feketével vagy élénk színnel megspékelve.
Belső tulajdonságok: Björn egy igazi extrovertált, barátkozós személyiség. Szívesen ismerkedik emberekkel, ha úgy tartja kedve lazán odamegy beszélgetni valakihez, ilyenkor nem zavartatja magát. Persze ha észreveszi - már ha észreveszi egyáltalán - vagy felhívják rá a figyelmét, hogy tolakodó, akkor visszafogja magát. Pozitív kisugárzása és beszédessége okán szinte sosem marad társaság nélkül, vagy ha mégis egyedül kényszerül menni valahova, hát kipécéz egy másik egyedül álló személyt a tömegből, hogy vele társalogjon. Rendkívül csacsogós, szinte bármiről el lehet vele beszélgetni, bár az emberek általában nem szívesen vitatnak meg vele komoly kérdéseket, ugyanis még az aktuálpolitikai helyzetről is képes úgy beszélni, mintha csak az édességekről lenne szó. Kicsit komolytalan is, de ettől függetlenül tényleg szíves-örömest meghallgat bárkit és annak bármilyen panaszát, akár egy idegen is lelkizhet neki. Picit olyan, mintha rózsaszín buborékban élne, de igyekszik legjobb belátáse szerint tanácsokat is adni, ha kell. Tudja, hogy a neve fiús, de mindig is viccként fogta fel, ha emiatt eltévesztették a nevét; igazság szerint szereti, ha az ilyen izlandi sajátosságok - mint a névválasztás - szóba kerülnek, de soha nem erőlteti témaként.
Úgy gondolja, az élet öröm és élvezni kell, tehát nem látja okát, hogy bármikor is boldogtalan legyen, és igyekszik ezt a szemléletet ráragasztani másokra. Érdeklődését tekintve eléggé csapongó, sokszor vannak hirtelen fellángolásai különböző dolgok iránt, amik éppen amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is múlnak, ebből következik, hogy rengeteg mindenbe belekezdett már. Bár igyekszik erre nem gondolni, kicsit bántja is, hogy nem tud szinte soha befejezni dolgokat, ennek oka talán többek között az lehet, hogy picit türelmetlen is. A lovagláson kívül a cukrászat és az édességek az egyetlen olyan dolog, ami állandó jelleggel, hosszabb ideje leköti.
 
Előtörténet: Björn egy hűvös, tavaszi napon született meg Izland fővárosában, Reykjavíkban, családja első gyermekekét. Apja, Ingo Sigdórsson után kapta az Ingosðóttir nevet, és a mai napig áldja az eget, amiért az apjának nem olyan hosszú neve van, mint amilyet például az öccsének adtak. Björn születése után ugyanis két évvel megszületett a húga, Anna, majd egy évre rá az öccse, Friðfinnur is. (igényelhetők)
Björnnek boldog gyerekkora volt, a fővárosban élt a családjával, egy csendes környéken. Sokat játszott kint az utcán a gyerekekkel, az udvaron, vagy a játszótéren. Hat évesen egy családi kirándulás során találkozott először élőben lovakkal, és azonnal meg is szerette őket. Otthon szinte követelte, hogy kapjon sajátot, de a szülei akkor még nem engedtek neki, azt mondták, túl kicsit, majd ha nagyobb lesz. Úgy tűnt, hogy a lány a lovaglás ötletét is - mint sok minden mást - feladta, de nyolc évesen a születésnapja előtt egy hónappal váratlanul újra a szülei elé állt a kéréssel. Ők elgondolkoztak a dolgon, megbeszélték egymás között, majd végül kivárva a megfelelő alkalmat - a születésnapozást - az ünneplés részeként elvitték Björnt az első lovaglóórájára, ahol egy gyönyörű lóval várták, aki később a lány sajátja lett. Áfonyának nevezte el a paripát, aki mindmáig hű társa.
Az évek során sok barátot szerzett, volt osztálytársaival a mai napig tartja néha interneten a kapcsolatot. Sok mindent elkezdett csinálni időközben, volt, hogy úszott, fafaragott, festett, rajzolt, balettozott, zongorázni is tanult egy ideig, de egyik hobbija sem tartott két évnél tovább. Sőt, némelyik egy hónapig se. Mivel elég sok izlandi ír, ő is megpróbálkozott vele, de nemigazán voltak ötletei, úgyhogy hamar feladta. Kamaszkorára aztán megjöttek az ihletek is, de hosszabb irományokat soha nem vetett papírra, eddig mindig csak kisebb novellákkal próbálkozott, a felét azoknak se fejezte be. Körülbelül három olyan műve van, amit akár meg is mutatna másoknak, de mégsem teszi nyilvánossá ezeket, ugyanis akkor úgy érezné, elkötelezte magát az írás irányába. Ezt semmiképp nem akarja, jó neki úgy, hogy akkor ír, amikor akar.
Olyan általános iskolába járt, ahol az angol mellé felvehettek még egy egy nyelvet, és ő a németet választotta. Nagyon megtetszett neki a hangzása, könnyen is haladt vele, bár a kiejtése nem mindig tökéletes. A gimnáziumot egy cukrászsuliban kezdte meg, amely gimnázium után általános szakon végzett tanulókat is oktat, hogy utólag sajátítsák el ezt a mesterséget. Björn egy ilyen idősebb tanulótól, aki a barátnője is lett, hallott először a Rosenbergről, ugyanis a lány ott végzett. Björnnek megtetszett a hely, hiszen a gimnázium mellett alig volt ideje a lovával foglalkozni. Először cserediáknak jött volna ide, de mivel ilyen lehetőséget nem talált, kollégistaként tervezett érkezni. A szülei először nem akarták elengedni - hiszen mégiscsak szakos iskolát hagyna ott - de a lány végül meggyőzte őket, hogy így több mindent is tanulhat, hiszen itt foglalkozhat a lovakkal és választhat más szakot is egyszerre, valamint utólag sokkal könnyebb lesz elvégeznie a cukrásztanfolyamot, mint bármelyiket az itteni szakok közül. A szülei végül elismervén, hogy így nagyobb lesz csapongó érdeklődésű lányuk "merítése", engedtek. Ez az engedély persze kisebb lavinát indított el a családban, ugyanis a testvérei is elhatározták, hogy követik ide. Björn a beilleszkedés és a környezet megszokása érdekében a Németországi vakáció kezdete előtt picivel érkezett, hogy itt tölthesse a nyarat.
Egyéb adatok
Évfolyam:
10.
Szakosztály: C. Természettudomány
Egyéb szakkör: Színjátszókör
Tanult lovaglási ág: Díjugratás
Lova(i): Áfonya

 

Lova(i)

Alap adatok
Teljes név:
Áfonya
Nem: Kanca
Fajta: Dán félvér
Születési dátum: 2007. március 10.
Születési ország: Izland
Leírás
168 centi marmagasságú ló, ezzel kiválóan illik hosszúlábú gazdájához, bár messziről nem látszik ekkorának. Gyönyörű sötét, fényes szőrén ha úgy csillan a fény, egészen kékes színű árnyalat játszik, innen kapta a nevét is. Kíváló militaryló vált volna belőle, de mivel díjugratásra edzették, ezt tanulta meg és ezt csinálja - szó mi szó, igen jól, és egyáltalán nem szenvedés neki. Nagyon szeret ugratni, de a terepen is jól érzi magát, az öreglány ilyenkor akár kiscsikóként is képes viselkedni, pedig máskor jól megzabolázható. Björnnel ellentétben nagyon kitartó, és az emberben annak a gyanúját kelti, mintha párosuk esetében a ló ösztökölné további gyakorlásra gazdáját. Nagyon emberbarát teremtés, még a számára ijesztőbb emberek is le tudják kenyerezni egy kis répával vagy almával.
Egyéb adatok
Szakág:
Díjugratás
Tulajdonos: Björn Ingosðóttir

Kijátszó adatai
👤 Név:
Sybill
✉ Elérhetőség: sybill.dumbledore@gmail.com
💻 Weblap: -

 

 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...