Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Alyson Sheridan

Alyson Sheridan


Teljes név:
Alyson Sheridan // Allie
Nem: Lány
Születési dátum: 2000. augusztus 16.
Születési hely: Írország, Adare
Külső tulajdonságok:
Allie egy 173 cm, átlagos magasságú lány. Nagyon karcsú, ami jól is áll neki, de soványnak nem nevezhető, inkább sportos alkat. Ezt persze úgy kell érteni, ami egy lánynak jól áll. Ez leginkább lapos hasán látszik, ami nagyon jól áll neki.  Hosszú, egyenes haja természetes barna, nagyon ritkán szőkésre vagy szőke ombrére festi. Begöndöríteni sem szokta, így a legnagyobb változtatás, amit a hajávl szokott tenni az, hogy copfba köti. Szép, nőies ruhákban jár, ami mellesleg nagyon csinosan áll neki. Nem akar idősebbnek kinézni a koránál és meg van elégedve magával, ezért sminket csak nagyon ritkán használ, akkor is maximum szempillaspirált vagy egy kevés szájfényt, ritka esetekben rúzst. Ezek mind nagyon jól állnak neki, de ő jobban szereti a "természetes arcát", és ehhez makacsul ragaszkodik, ő sem tudja miért. Szeret nyakláncot hordani, de főleg egyet, amiben egy nagy szürkés színű szép kő van, ezt szinte mindennap viseli. Szája halványrózsaszín színű, bőre szinte hófehér. Szemei feketék, ami nagyon ritka, éppen ezért kissé különcnek érzi, hogy az ő szeme különbözik másokétól. Pedig nagyon jól áll neki ez a szemszín. Kicsit talán ez is benne van abban, hogy inkább világosabb ruhákat szokott hordani, amivel ellensúlyozza fekete szemeit, persze ezzel nem arra kell gondolni, hogy a két szín üti egymást.
 
Belső tulajdonságok: Eleinte komolynak tűnik, de aki megismeri annak egy kedves, vicces lány juthat róla eszébe. Szeret visszaszólni másnak, de persze nem sértésnek szánja, hanem kedves viccelődésnek, amit mindig egy vidám mosoly kísér. Barátkozós típus. Sokszor a jelenléte is már felvidíthatja a barátait, hisz tele van energiával, és, mintha sosem fáradna ki, olyan mozgalommal éli az életét. Elég pörgős lány, még egy unalmas napot is fel tud pörgetni, szinte bárkit fel tud vidítani. Ritkán van az, hogy el tudnák rontani a kedvét vagy meg tudnák bántani. Még a legundokabb emberrel is képes vidáman beszélni, még akkor is, ha a másik fél nem viszonozza ugyanezt. Vele szinte lehetetlen egyhelyben maradni, mindig kitalál valami újat. Aki ismeri, az egy életvidám, mindig boldog lányt lát, de aki még nem ismerte meg annak látszólag egy komoly lány. Nagyon közvetlen, könnyen szerez új barátokat, ha azok bírják a tempóját. Éppen ezért egy energialevezető sportot keresett magának, ami közüllegjobbnak a táncot találta. Nagyon hajlékony, akár állásból hídba is lemegy könnyedén, de a lábának feje fölé emelése sem okoz neki próblémát. De ezzel nem egy ijesztő gumiemberre kell gondolni.
 
Előtörténet: Írországban született egy szuper családban. Nem voltak családi problémáik. Van egy bátyja, Chistropher, akivel nem csak testvérek, de legjobb barátok is voltak. Amennyire jó volt a családja annyira rossz volt az osztálya. Folyamatos csúfolásnak volt kitéve, persze nem külseje, hanem túlbuzgósága miatt. Senki sem volt hajlandó barátkozni vele, így nem is ismerhették meg jobban, amitől talán megváltozott volna a véleményük. Egyetlen ember volt hajlandó barátkozni vele, őt Mark-nak hívták. Legjobb barátok voltak az iskolában, így nem volt teljesen egyedül. Iskolán kívül imádott lovagolni és táncolni, mindkettőt már egész kicsi korában elkezdte. Sokszor lovagolt hajnalban, mert valahogy ez megnyugtattta és jól érezte magát. Viszont, ezzel újabb csúfolásoknak lett kitéve, ha egyszer-egyszer lószagúan ment be az iskolába. De az akkorra egyre több barátja mindig megvédte őt. Végül már jól érezte magát az iskolában, de valahogy a csúfolódások elérték, hogy külsőleg, főleg idegenekkel komoly legyen, ezzel magyarázható a látszólagos komolysága. Amikor már minden jóra fordult az iskolában és társai nem csúfolták szülei kollégiumba küldték, mert barátai bajba sodorták. Ezzel arra kell gondolni, hogy elérték, hogy egyik este belopózzon velük az igazgatói irodába és égesse el a dolgozatait meg írja rá az iroda ajtajára, hogy hülye az igazgató. A szüleinél ezzel betelt a pohár. Mivel nem akartak rosszat neki, csak hogy egy kicsit "megnevelődjön" ezért iratták őt a Rosenberg-be.
Évfolyam:
12.
Szakosztály: G. Tánc // jazz-balett
Egyéb szakkör: Sport // atlétika
Tanult lovaglási ág: Díjugratás
Lova(i): Zarándok

Teljes név:
Zarándok // Zarándok
Nem: Mén
Fajta: Angol Telivér
Születési dátum: 2011. július 05.
Születési ország: Írország
Egy nagyon szép, energikus pej csődör. Kitűnő tartása van és nagyon izmolt. Kicsit nehéz vele néha, de Allie bír vele. Különleges kapcsolatban vannak Allie-vel, hisz mindkettten energikusak és mindig életvidámak, de van még valami más is. Allie kiskora óta neveli és ez egy olyan kapcsolatot alakított ki köztük, amit nem lehet megmagyarázni. Kitűnő ugróló és lételeme a mozgás. Akadályokat nem szokta leverni, sőt van, hogy fölé ugrik. Kényelmes mozgása van. Nagyon gyors, más ló ritkán tudja leelőzni. De ezzel vigyáznia is kell Allie-nek, hisz ha egy ugrásra túl gyorsan megy rá leverheti, de néha ezt is megoldja gond nélkül. Amit még tudni kell róla az az, hogy imádja a vizet. Szívesen vágtázik bele akár a tengerbe is. Ilyenkor, ha gazdája megengedi a patájával nagyokat csap a vízbe, fröcsköl és amennyire tudja kiélvezi a vizet.
Szakág:
Díjugratás
Tulajdonos: Alyson Sheridan

Zernike warmblood for sale. Click for a large image Zernike warmblood for sale. Click for a large image Zernike warmblood for sale. Click for a large image

👤 Név:
gyongyos
✉️ Elérhetőség: benyovszkygyongyver@gmail.com
💻 Weblap: -

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******