Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 26
Karakterek: 66
Legújabb tagunk: Yule
Aktuális esemény: jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hosfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Alice Aura Brooks

Alice Aura Brooks


Teljes név: 
Alice Aura Brooks // Alice
Nem: Lány
Születési dátum: 2000. március 18. 10:45
Születési hely: Olaszország, Velence
Külső tulajdonságok:
Alice egy kissé alacsony teremtés, jóval alacsonyabb kortársainál. Haja vékonyszálú, gesztenyebarna, néhol megcsillan benne egy kis vörös is. Nagy, álmodózó tekintetú szeme általában kíváncsian pislog az embertársaira, tekintete lágy és kedves. Az egész megjelenése pozitivumságot sugároz, megspékelve egy adag félénk kislányossággal és melegséggel. Lábai formásak, viszont elöl érvényesül rajta a 'deszka' kifejezés. Kezei aprók. Az arca is aranyos, orra pisze, szája telt, de nem eltúzottan, orcái rózsásak. Eléggé hóka, nyáron se tud normálisan lebarnulni, mondjuk nem mintha akarna. Nagyon jól érzi magát lenge nyári ruhákban, inkább a zártakat részesíti előnyben, nem mutogatja azt, ami szinte nincs neki. Leginkább szoknyákat visel, vagy farmert. 
 
Belső tulajdonságok:
Félénk. Alice nem valami társasági ember, mármint első látásra nem annak tűnik. Nehezen oldódik fel, hebeg-habog, ha kérdeznek tőle, elpirul, vagy aranyosan 'elbújik', lesüti a szemét. Hangja olyan lágy, mint a kinézete. Mindenki talán a stréber, valamint a lúzer kategóriába sorolná. Igaz ugyan, hogy sokat tanul és teper, hogy minnél jobb jegyei legyenek, de nem mondhatni okoskodónak. Okos, de nem szereti kimutatni. Kissé antiszoc, nem igazán tudja, hogy kell viselkedni, de alapjában véve jámbor és kedves lány, aki ott segít, ahol tud. Túl sokat vacakol, nem valami magabiztos, önbizalomhiányos, viszont ha valamire rászánja magát, azt végigcsinálja. Könnyen elérzékenyül, a legapróbb dolgokon is képes kiakadni, túldramatizálni. Egy-egy beszólás miatt képes végigsírni egy éjszakát. Igazából Alice nagyon vágyik egy olyan társaságra, ahol elfogadják. Szeretéhes, érezni akarja, hogy ő igenis fontos. Egy-egy bántás után ugyanúgy képes remélni, hitet önt az emberekbe. Mindig próbál másokon segíteni, nem bírja tétlenül nézni, ha valaki szenved. Tipikus önfeláldozó jellem, erről sajnos nem tehet, de mindenkiért képes lenne tűzbe menni, ebből adódóan naiv, és folyton kihasználták. Mindemellett könnyen alkalmazkodik bármihez. Fontos számára a megfelelő családi háttér, egyik kedvence az alábbi sorok:
'...ha nincsen gyökerünk, elvisz a szél.'
Ez pedig Alice-ra nagyon is igaz. Ha nem törődnek vele, teljesen bezárkózik. Fantáziája nem ismer határokat, gyakran elkalandozik, sokszor tűnik úgy, hogy csak testben van jelen. Nehezen lehet kizökkenteni ilyenkor a gondolataiból, de nem lehetetlen. Felelősségtudatos, de mint előbb is említettem alkalmozkodó, és a szeretetért mindent megtenne, szóval rengeteg hülyeségre rá lehet venni. Végtelenül romantikus. Vágyik rá, hogy gátlások nélkül tudjon beszélgetni, őszintén, ezt legtöbbször szerelemben találja meg. Kikapcsolódásként olvas vagy zenét hallgat. Ha valakit nagyon megszeret, ahhoz kötődik, és mindent képes feláldozni érte. A jóhírét, a jövőjét, mindent. Képes feladni a saját egyéniségét, vágyait, céljait. Egyébként könnyű lázbahozni, egy séta gondolatától és odáig van. Nem valami sértődös, de sokmindent magára vesz és nem esik jól neki. De egyáltalán nem haragtartó, és általában ő szokott közeledni akkor is, ha őt bántják meg. Segítőkész, barátságos természetű. Vonzódik a művészetekhez, a természetfeletti, spirituális dolgokhoz. Általában képes megérezni a dolgokat előre. Néha, amikor már feloldódik előjön a híres beszélőkéje, és egyáltalán nem akarja abbahagyni a mesélést. Egyedül nem képes véghezvinni dolgokat, kell mellé valaki, aki vezérli, ő pedig a háttérből irányíthat. Szabadidejében szokott még rajzolni is, de amit a legjobban imád, az a fotózás. Mindent megörökít. Szeret emlékezni dolgokra. 
 
Előtörténet: Apja angliai, anyja pedig egy olasz nő. Velencében született egy márciusi napon, koraszülöttként. Császármetszés útján jött világra, anyja vérátömlesztést kapott, de az orvos figyelmetlen volt, és nem nullás, hanem AB + vért adtak a nullás vérű nőnek. És mint tudniillik, a nullás adhat mindenkinek, de nullásnak csak nullás. Ezután nem tudták megmenteni. Sosem tudott meg az anyjáról semmit, az apja, bizonyos Peter Brooks sosem volt hajlandó beszélni róla. Igazából a férfi imádta Concetta-t - így hívták a nőt. Alice pedig kiköpött anyja volt. Peter a lányát is imádta. Mindent megtett volna érte, bármit elkövetett volna, hogy a lánya kedvében járjon, de Alice nem mutatott érdeklődést semmi iránt. Egyedül a lovaglás érdekelte, azt pedig szenvedélyesen űzte. Apja mérhetetlenül büszke volt rá, amiért sorra nyerte meg a versenyeket. 
Viszont sosem maradtam sokáig egy helyen. Peter nem bírt tovább itáliában maradni, hazament Angliába, egy ideig Londonban éldegéltek, pontosan nyolc évig, ezután Skóciában két évet, majd Magyarországon töltöttem egyet. Peter végül Párizsban vett egy lakást, ahol egészen idáig éltek. Idén nyáron költöztek németbe, egy jó lovasiskolát keresve, a Rosenberg pedig ideális volt Alice számára. Az, hogy sosem volt anyja, kicsit megnehezítette az életét, de ott volt a nevelőnője, aki egészen tíz éves koráig volt vele, ezek után pedig a házvezetőnővel beszélte meg a mindennapjait. Mindannyian nagyon szeretik a lányt, így mégsem annyira üres az élete.
Évfolyam:
11.
Szakosztály: I. Művészet // fotózás, grafika
Egyéb szakkör: Zene // zongora
Tanult lovaglási ág: Díjugratás
Lova(i): Sixth Sense

 

Teljes név:
Sixth Sense // Sixthy
Nem: Herélt
Fajta: Holsteini ló
Születési dátum: 2011. február 14.
Születési ország: Németország 
Sixthy szeretetteljes, kacérkodó, vicces teremtés. Egyedül Alice-szel közvetlen, akivel kicsi kora óta van összekötve. A lány tizenegy volt, mikor az újszülött csikót megkapta, mint leglső versenylovát. Kicsi kora óta a lovardában lévő lovakkal lovagolt, és nagyon örült, hogy saját lova lehetett. Mikor tizenhárom lett, már Sixthy-vel kezdhette az ifi díjugrató versenyeket. A holsteini ló erős, arányos testtel rendelkezik, feje nagy, szőrzete fekete és a sötét pej között ingadozik, egy kis csillag helyezkedik a fején. Intelligens, okos jószág, egyedül a gazdájának engedi, hogy ráüljön. Marmagassága 170 cm.
Szakág:
Díjugratás
Tulajdonos: Alice Aura Brooks

 

👤 Név:
Natsumi
✉ Elérhetőség: falalala02@gmail.com
💻 Weblap: -

 

 

 

**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok