Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 22
Karakterek: 47 (20 férfi, 27 nő)
Legújabb tagunk: Sidny
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Lindsey Reed

Lindsey Reed


Teljes név:
Lindsey Reed // Lindsey, Lin
Nem:
Születési dátum: 1990. október 12.
Születési hely: USA, Kalifornia, Santa Ana
Külső tulajdonságok:
Kezdjük talán a termetével, ami elég meghatározó jellemzőjének mondható. Mindössze 161 cm, amivel az átlagnál alacsonyabbnak számít, így ezzel nem igazán tűnt ki a tömegből soha, de nem is zavarja, hogy csak ekkorára nőtt. Ráadásul ez a tulajdonsága valamiféle sajátos bájt is kölcsönöz Lindsey külsejének, ami egész lényéből sugárzik. Arcán gyakran fedezhető fel legalább egy kis mosoly, igazán komolynak ritkán látni, de még úgy is kedves látványt nyújt. Tekintetéből könnyű olvasni, bár egyébként sem az a típus, aki jellemzően elrejtené az érzéseit. Eredetileg barna haját igen változatosan hordja, mind fazon, mind szín tekintetében, de tudja, hogy mi áll jól neki és megvan az egyedi stílusa hajviselet terén is, ami jól kiegészíti személyiségét és összességében a megjelenését is.
Nőies alkattal áldotta meg a sors, de nem a magas, modell típusú bombázó, hanem apró, kicsit talán tündérszerű külsővel, de az ő egyénisége így teljes. Mozdulatain is látszik, mennyire energikus és rendkívül hajlékony is, aminek tánc közben jó hasznát látja, és nem elhanyagolható a tehetsége abban sem.
Öltözködését leginkább az elegancia jellemzi, ezzel együtt változatos a ruhatára. Ha az alkalom úgy kívánja, kiegészítőket is szívesen vesz fel, de legtöbbször mindent attól tesz függővé, milyen eseményre kell felöltöznie. Hétköznapokon is inkább vidámabb ruhadarabok jellemzik, de ekkor is nagyon odafigyel az igényes megjelenésre. Ha lovaglásról van szó, akkor persze tud sportos is lenni, még ez is jól áll neki. Összességében teljesen tisztában van azzal, mi az amit érdemes felvennie és mikor, hogy jól nézzen ki és ehhez hozzátartozik az is, hogy bár sminkel, azt is ízlésesen. Még kiöltözős alkalmakkor sem viszi túlzásba, épp csak annyit tesz fel, hogy jó és a ruhájához passzoló összhatást érjen el.
Mindent egybevetve egy abszolút kellemes, mosolyra késztető látvány a maga aranyos, mégis elegáns módján, még talán azt is kijelenteném, hogy a külseje alapján sem nehéz őt kedvelni, a személyisége pedig elég jól tükrözi megjelenését.
 
Belső tulajdonságok: Röviden összefoglalva pozitív személyiségnek mondhatjuk Lindseyt, de ez nem egészen ilyen egyszerű. Ami talán már a megjelenésén is látszik, hogy egy nagyon mosolygós, erős, de kellemes kisugárzású nő. Nem kell energiáért a szomszédba mennie, mindig tettre kész és pörgős jellem. Tipikusan az a személy, akire ha ránéz az ember, szinte már attól jobb kedvre derül, mert ő egyszerűen ilyen. Mindenkihez barátságosan viszonyul, még rosszabb napjain is, azt az elvet vallja, attól még, hogy neki épp nincs jó kedve nem kell, hogy másoknak is rossz legyen. Egyébként sem jellemző rá túlságosan, hogy lehangolt legyen, próbál hamar kikecmeregni a nem épp vidám élethelyzetekből és bár közhely hisz abban, hogy ami nem öl meg az megerősít. Általában tele van új ötletekkel, nem fél járatlan utakon elindulni, szereti az egyedi dolgokat, tulajdonképpen mindent, ami kreativitást igényel, de talán nem is csoda.
Azt is mondhatnánk rá, hogy művészlélek, de nem abból a fajtából, akit a szó általános értelmében furcsának, vagy talán kissé "őrültnek" tartana az ember, hanem a maga szerethető, mégis lenyűgöző módján. A legtöbb ember nem vitatja, hogy egyedi a stílusa és tehetséges is, emiatt viszont, mint minden, akármilyen szempontból különc ember, megosztja a többieket. Ezzel persze tisztában van, de mint mindenki más, ő is átmegy nehezebbi dőszakokon, amikor még saját magával is terhesebb szembenéznie, nemhogy a mások által kialakított véleményekkel. Nem volt mindig ennyire kiegyensúlyozott, egoista meg aztán végképp nem lesz soha, mivel érzékeny és lelkizős típus, az önbizalma is elég ingadozó a mai napig is. Mondhatni, hogy valamilyen szinten a pillanatnak él, így az esetleges kudarcok legalább annyira mélyen érintik, mint a sikerei. Ez nem azt jelenti, ha valami összejön neki, elszáll magától, ellenkező esetben viszont, ha valami nem sikerül neki, képes komolyan padlót fogni. Szereti jól átgondolni ilyenkor a dolgokat, mérlegre tenni a történteket, igyekszik tanulni minden egyes esetből. Változó, mennyi idő alatt tudja összeszedni magát, de úgy gondolja, minden egyes mélypontból tanulhat valamit, igyekszik nem elveszteni a hitét magával szemben sem, bár ez előbb történik meg, mint, hogy valaki másban ne higyjen.
Nagyon inspiráló személyiség, ért ahhoz, hogyan lelkesítsen be másokat és valljuk be, a hangulata elég ragadós azok számára, akik fogékonyak az ilyesmire. Abszolút társasági ember, ahol akaratlanul is könnyen kerül a középpontba, ezt pedig nem holmi mesterkélt módon éri el, egyszerűen ilyen az alaptermészete. Nyitott személyiség, általában jól kijön szinte akárkivel, bár a nagyon negatív embereket próbálja kerülni, ami teljesen érthető.
Szívesen segít másokon, egyszerűen azt is mondhatjuk, szeret jót cselekedni, szimplán csak azért, mert jól esik látnia az örömöt mások arcán, kit nem tenne boldoggá, ha mást is annak lát? Alapvetően pozitív jelleme ellenére egyáltalán nem mondható naívnak, sőt egészen jó emberismerő, a fölösleges csalódásoktól pedig próbálja megóvni magát, ha arról van szó, kivel köt szorosabb ismeretséget. Értékes barátnak mondható, mert szívesen meghallgatja mások problémáját és mivel empatikus, így az együttérzés sem esik nehezére. Ugyanakkor, ha valaki a baráti körében tudhatja Lindseyt, azt is el kell fogadnia, hogy olykor neki is vannak rosszabb időszakai, amikor pedig neki van szüksége támogatásra. Ragaszkodó típus és mondhatni szinte bármit megtenne azokért, akiket szeret, közel állnak hozzá, egyáltalán nem hagyja cserben a szeretteit, barátait. Elszánt, ha valamibe belefog, akkor azt komolyan is gondolja és nem nyugszik meg, míg véghez nem viszi. Makacsnak viszont nem mondható, mert ad, sőt számít is azoknak a véleményére, akikben megbízik és az esetleges tanácsok sem találnak süket fülekre nála, persze megfontolja a hallottakat.
Szenvedélyes típus, ami nagyon is nyilvánvaló, ha a hivatásáról van szó. Kis korától kezdve a zenének él és ezt nagyon komolyan is veszi, ez az a biztos dolog, amiben mindig önmagára talál. Kapcsolata a zenével sokszínű, mindig nyitott az új dolgokra, kreativitása pedig van bőven ahhoz, hogy egyedi dolgokat alkosson. Ez a nyíltsága teszi jó tanárrá is, illetve, hogy könnyen felismeri, kit mivel tud inspirálni, előremozdítani és próbál mindegyik tanítványával őszinte kapcsolatot kialakítani, ő hisz abban, hogy ha jobban ismeri egymást diák és tanár, sokkal könnyebb tanítani illetve tanulni, habár ez egy hangszeres óra keretében könnyebben meg is oldható, mint egy nagyobb létszámú osztályban, más tantárgy esetében. Nem az a régi módi tanár, sőt habár tökéletesen ismeri a klasszikus tananyagot, aki szívesen nyit más stílusok, műfajok felé, azt egyáltalán nem fogja vissza, hanem támogatja, rugalmassága miatt pedig általában a diákok is kedvelik, ahogy ő is szívesen tanít.
Sokszínűsége abban is megmutatkozik, hogy nem elhanyagolható hangszeres tudása mellett jó táncos is, még kombinálni sem fél a két dolgot. Sportos énét a lovaglásban igyekszik kiteljesíteni, amire most, hogy a Rosenbergben van, próbál több időt fordítani, örül annak, hogy itt erre is lehetőséget kap. Persze egy percre sem feledkezik meg arról, miért is jött ide és feladatának igyekszik maximálisaneleget tenni.
 
Előtörténet: Egy kissé borongós, őszi napon jött világra családjában második és egyben utolsó  gyermekként, egy két évvel idősebb nővére van. Anyagi helyzetük jónak volt mondható, nem az a tipikus dúsgazdag család, de soha nem szenvedtek hiányt sem. Édesapja hivatásos író, így talán nem meglepő a művészhajlam a lánynál sem, édesanyja pedig könyvelőként dolgozik. Többször is költöztek Lindsey gyerekkora alatt, több államban is laktak, de egyáltalán nem azért, mert bármi problémájuk lett volna, egyszerűen így hozta az életük. Maga a család harmonikus volt mindig is, jó kapcsolat áll fenn a rokonok között a mai napig. Lindsey jól kijött nővérével is, a szüleivel szintén, így kiegyensúlyozott környezetben nőtt fel.
Kapcsolata a zenével és magával a hegedüléssel korán indult, öt éves korában kezdett tanulni a hangszeren egyrészt nővére hatására, aki szintén tanult egy pár évig, de később abba is hagyta, illetve édesapja révén, aki viszont mindig is nagy rajongója volt a klasszikus zenének. Így hát Lindsey az iskola mellett magánleckéket vett, amik megszínesítették a hétköznapjait. Nem volt rossz tanuló, de csak azokban a tantárgyakban számított igazán jónak, amik tényleg érdekelték is, a többiből az eredményei átlagosak voltak, de ez neki így meg is felelt. Bár sok barátja volt a kezdetektől fogva, egyedül is feltalálta magát, kreativitása már korán megmutatkozott. Nem sokkal azután, hogy hegedülni kezdett, táncórákra is járt, több stílust is kipróbált, de mindig is a modernebbekben érezte otthon magát.
Lovakkal először egy vidéki nyaralásukkor került kapcsolatba, s nem telt sok időbe, hogy meg is szeresse őket. Az eddigi elfoglaltságai mellett nem mindig volt ideje eljárni lovagolni, de amikor csak tudott, mindig elintézte a szüleinél, hogy órákat vehessen. Kisebb-nagyobb szünetekkel így tudott fejlődni, s habár soha nem versenyzett komolyan, díjlovaglásban egészen otthonosan mozog.
Karrierje hegedülés terén sokkal jobban ívelt felfelé, megfordult pár versenyen jó eredményekkel, de ahogy idősebb lett rájött, hogy nem a klasszikus zene az, ami az ő fő műfaja. Középiskolás korában több helyi iskolai zenekarban is játszott, a repertoárjukban többek között rock dalok feldolgozásai szerepeltek, Lindsey pedig képes volt hozzáadni a saját egyéniségét és előadásmódját ehhez a stílushoz is. Szintén ebben az időben kezdett kísérletezni saját dalokkal is kisebb-nagyobb sikerrel, többet közülük elő is adott kisebb rendezvényen a zenekarukkal.
Habár voltak elég jelentős sikerei, különösen nagy ismeretségre nem tett szert, de ez egyáltalán nem tört le. Az útkeresése jó volt arra, hogy kiforrjon sajátos, egyedi előadóstílusa, melyben előszeretettel társít koreográfiát is játékához, ráadásul egyáltalán nem rosszul. Talán elég megosztó a műfaj, amit képvisel, hiszen alapvetően modernebb hangzásvilágról van szó, de kedveli a crossover darabokat és filmzenéket is szívesen dolgoz fel.
Ezzel együtt a középiskola elvégzése után volt egy elég mélypontja, amikor nem tudta pontosan, mit is kellene kezdeni magával. Végül szülői és baráti unszolásra diplomázott a művészeti egyetemen és szerzett tanári képesítést, habár eddig ezen a vonalon soha nem gondolkodott. Így megmaradt kapcsolata a klasszikus zenével is, de tanulmányai mellett saját stílusának követését sem adta fel. Youtube-on saját csatornát indított, amelyre a mai napig készít videókat pár barátjával, a nézettségi statisztikája pedig egészen jó.
Diplomájának megszerzését követően több helyen megfordult, tanított is és zenekarokkal is járt fellépni, persze ekkor sem klasszikus vonalon. Kalandos évek voltak ezek számára és az államokon belül sok helyen megfordult, de egy idő után azt érezte, szüksége van valami változásra és egyúttal egy olyan helyre, ahol egy kicsit megnyugodhat, újra visszatalálhat önmagához. A Rosenbergre hosszas keresgélés után talált rá és nagyon örült neki, hogy itt a tanítás mellett lehetősége lesz lovagolni is, amit sokszor hanyagolnia kellett. Saját lova nem volt korábban, de mielőtt az iskolába jött dolgozni, akkor döntött úgy, hogy most, hogy tudja, ideje is lesz rá, talán bővülhetne még egy szeretett személlyel az élete, így jött a képbe Moonsong, akit szinte első pillantásra megkedvelt, ahogy meglátta egy vásáron, mikor először látogatott Németországba többek között azért, hogy jobban megismerje a környéket, mielőtt úgy dönt, idejön dolgozni.  Tetszett neki, hogy a hely annyira más, mint amihez ő hozzászokott és úgy érezte, itt talán egy kis nyugalomra és állandóságra lel, így beadta a jelentkezését, hogy betölthesse a megüresedett hegedűtanári állást az iskolában.
Elég szimbolikus, hogy nem sokkal szilveszter előtt jött végül Németországba, hogy beköltözzön új munkahelyére, s bizakodva tekint a következő időszak elébe. Persze a tanítás mellett saját karrierjét sem tervezi feladni, ami az youtube-os törekvéseit és dalait illeti, ki tudja, talán pár saját szerzeménye is születik majd üres óráiban. Reméli, hogy tanárként is jól helyt tud állni, azt senki nem állíthatja róla, hogy kevés stílusban jártas, mert nagyon sok műfajt kipróbált már, így sok dologra nyitott. Akusztikus és elektromos hegedűn is játszik, stílustól és daltól függően, de szereti szokatlan köntösbe öltöztetni a dalokat és egyedi előadásmódban tálalni, amihez ért is. Habár nem az a szokásos zenetanár, reméli, hogy így talán több diákkal is képes lesz megszerettetni a hegedülést, ami mint az ő példáján is látszik, nem csak klasszikus irányban vihető magasabb szintre.
Tantárgy amit tanít:
Zene (hegedű)
Lova(i): Moonsong


Teljes név:
Moonsong // Moon
Nem: mén
Fajta: Oldemburgi
Születési dátum: 2009. 07. 13.
Születési ország: Németország
Sokan talán elsőre fríznek néznék, mert elegáns tartása nem feltétlen sportlóéra utal, egész külleme ezt a benyomást kelti. A mérete viszont a tapasztaltabb szemlélődőket máris kijózanítja, mivel kifejezetten alacsony, ebben pedig nagyon jól passzol Lindseyhez, ahogy az elegáns stílusuk is, mivel akciós mozgásával a négyszögben, de akár a legelőn is akárkit levesz a lábáról.
Természete is hasonlóan jó, barátságos és alapjáraton nyugodt ló, az egyetlen, jobban kiütköző negatív tulajdonsága, hogy új emberekkel szemben eléggé bizalmatlan, ha Lindsey nincs a közelben, vele viszont sokkal közvetlenebb, ha úgy mutatnak be neki új embereket, ha ő is ott van. A többi lóval is jól kijön, egyáltalán nem domináns, inkább kifejezetten konfliktuskerülő és meghúzza magát a háttérben. Munkában sincs vele gond, könnyű lovaglású, bár terepen hajlamos eléggé ijedezni, így ilyenkor jobban kell rá figyelni és esetenként erősebben fogni. Összességében viszont egészen könnyen kezelhető és jó természetű lónak mondható, főleg ahhoz képest, hogy mén.
Szakág:
díjlovaglás
Tulajdonos: Lindsey Reed

 

👤 Név:
Riora
✉️ Elérhetőség: vertesiali@gmail.com
💻 Weblap: the-host.gp és ez

 

 

 

 


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND