Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Callen Chambers

Callen Chambers


Teljes név:
Callen Chambers // Cal, Chambo
Nem: férfi
Születési dátum: 1994. január 20.
Születési hely: London, Anglia, Nagy-Britannia
Külső tulajdonságok:
Elég magas, 185 cm körüli, helyes arccal és elég jól izmolt testtel rendelkező srác. Az utóbbi két dolog elég is lenne ahhoz, hogy a lányok mindig rászálljanak de kék szemei, mosolya és stílusa még inkább felkelti az emberek figyelmét. Ő pedig mindent meg is tesz ezért.
Tudja, hogy mi áll jól neki és próbálja ezt mindig összefésülni a saját stílusával, hiszen csakis abban érzi jól magát, amit tényleg szeret. Azzal is tisztában van, hogy milyen eseményre vagy elfoglaltsághoz mi a megfelelő öltözet, így például sose hord stílusos öltözetet edzéshez és elegáns eseményeken se lehet hétköznapi ruhában találni. Ezt mindig is fontosnak tartotta, főleg mióta tanárnak tanul, hiszen jó példát kell mutatnia. Ezen kívűl ruha téren elég egyszerű a hétköznapi viselete a legtöbb esetben. Csak kiválaszt egyet a pólói közül és egy farmert ami hőmérsékletnek megfelelően avgy hoszzú vagy rövid, majd jöhet a sport ipő és kész is.
A hajvisiletéről már nehezebb mit mondani. Nem igazán szokott vele túl sok időt elszerencsétlenkedni. Kétféleképpen szokta hordani csak. Vagy úgy, hogy nem csinál vele semmit és úgy hagyja ahogy van, vagy pedig fel zselézi egy kicsit. Mindkettő nagyon jól áll neki, az előbbivel pedig igazán kisfiús hatást tud kellteni. A mosolya pedig itt se segít, hogy esetleg felnőttesebb legyen az emberek szemében, de ő sose bánta még.
Ami talán felnőttesebbé teszi az a vékony szakáll néha pedig csak borosta az arcán. Azonban ez a szőrzete mutatja meg igazán, hogy milyen a hajszíne, legalábbis kiskorában milyen volt, ugyanis ha egy kicsivel is tovább hagyja nőni vöröses lesz a szőke helyett. Kiskorában haja is vöröses árnyalatú volt, de azt legnagyobb örömére szerencsére kinőtte.
Semmilyen ésert nem szokott hordani, se a nyakában, és a füle sincs kilyukasztva. Tetoválásai sincsenek bár azt ő se mondaná, hogy nem tervezi. De mindenképp olyat akar majd magára varratni amit soha nem bán meg, így várja a tökéletes ötlet feltűnését.
 
Belső tulajdonságok: Nagyon édes, kedves és bármikor segítőkész srác. Korához képest gyerekesen viselkedik, de persze ha a helyzet megköveteli, komoly is tud lenni minden vicc nélkül. Összefoglalva szinte azt hinné az ember, hogy a tökéletes srácot találta meg mind barátnak, mind akár többnek. Azonban mint ahogy mindenkinek, neki is van egy rosszabb oldala.
Ez a roszabb oldala, pedig nagyobb részből abból áll, hogy ha nem is gyors haragú de ha egyszer elege lesz... akkor könnyen cselekszik meggondolatlanul. Legtöbb esetben ilyenkor egyből megbánja amit tett vagy mondott van mikor ez már nem segít semmin. Sok barátsága emiatt ment tönkre szinte örökre. 
Egyépként nagyon könnyen barátkozik, szinte egyből megtalálja a közös hangot bárkivel, azonban megnyílni már nem nyílik meg mindenkinek. Szinte az első beszélgetés közben eldönti, hogy az adott személy megérdemli-e, hogy közel kerüljön hozzá vagy nem. A döntés pedig sokszor évek múlva se fog megváltozni. Ha viszont valami történik és valakit mégis közel enged magához akit alapból nem akart az megtisztelve érezheti magát.
Bár nehezére esik de megtanulta, hogy a diákjait majd egy adott távolságban kell magától tartania. Az első gyakorlatán ezt nagyon elrontotta és nem is igazán érte el azt amit akart. De hát mindenki a hibáiból tanul, így volt ez nála is. És bár tudja, hogy néhány diáknál biztos hibázni fog, mostmár nagyon figyel, hogy megtartsa az egézséges távolságot, de közben azért szeressék és úgy érezzék ő inkább a barátjuk mint valami főnök féle nekik, főleg míg csak gyakornok.
 
Előtörténet: Nyugodt és határozottan jó gyerekkora volt. Farm környezetben nőtt fel London szélén a szüleivel, akik imádták egymást, és hugával. A két gyereknek hamar az élete részéve vált a sportolás. Míg Callen a fociba szeretett bele, huga, Alice inkább a lovaglás felé kacsingatott. Cal azzal, hogy mindig jobban osztotta be az idejét, és a bátyja volt Alicenek meg is kapta azt a megtiszteltetést, hogy elkísérthette minden edzésére a hugát. Szerencsére nem kellett messze menniük, hisz a szomszédos nagy telken volt a lovaglási lehetőségek. Bár az elején még biztos volt benne, hogy ő semmi kép nem lesz részese ennek a sportnak, ez a végére megváltozott. Elég hamar döntött úgy, hogy ad egy lehetőséget a foci mellett a lovaglásnak is, és nem is bánta meg. Bár így tényleg nem volt már szabad ideje, mégis bevállalta, hogy jól fog tanulni, és még két sportot is verseny szerűen fog űzni. Szerencsére a terveit be is tudta tartani és miközben az osztálya egyik legjobb tanulója volt folyamatosan érte el a nagyobb és nagyobb sikereket mind a két sportban. 
Aztán teltek az évek és őt is elérte a tinédzser kor. Bár a jegyein és teljesítményén ez nem látszott meg, de a baráti körén igen csak. A normális barátai még mindig megvoltak, de egyre több időt töltött egy olyan csapattal akikkel jobb lett volna ha nem. Ez pedig meg is hozta az eredményét és 15 évesen egyre rosszabb kapcsolatba került a családjával és régebbi barátjaival. Már úgy tűnt semmi se tudja visszahozni mikor kirúgták a foci csapatából, a folyamatos késések és kihagyások miatt.
Ekkor pedig visszatért az igazi Callen és megküzdött azért, hogy visszavegyék a csapatba és a barátai, családja bizalmát is lassan visszaszerezte. Ezek után pedig úgy gondolta inkább a jövőjére fog koncentrálni mint bármi másra. Végül pedig ez az elhatározottság hozott neki nagyon jó eredményeket. Így pedig el is érte, hogy szinte az első helyek között került be a testnevelési egyetemre, így elindulhatott az útn az álma felé, hogy tesi tanár legyen. Az pedig, hogy ezt az álmát elérte a szülei is nagy dolognak tartották és ballagási ajándéknak egy másik nagy álmát szerezték meg neki. Ez pedig egy saját ló volt, akinek a helyét innentől Chilly Morning foglalta el. 
Egy évet töltött a Londoni egyetemen és bár élvezte az ott töltött időszakot, mikor felajánlottak neki egy cserediák programot nagyon hamar döntött. A Németországba szóló program nagyon úgy tűnt, hogy csak jót adhat neki így miután a családjával is átbeszélte, el si fogadta az ajánlatot. Nyár végén pedig meg is történt a költözés számára. Szerencsére a nyelvvel nem volt gondja, hisz tudott Németűl, de a sulija angol tagozatos is volt. Így pedig az osztálytrásaival és tanáraival is tudott volna beszélni angolul ha nem jut eszébe valami az ő anyanyelvükön. Így pedig könnyedén illeszkedett be az ottani osztályába és hamar szerzett barátokat. Az pedig, hogy lovát is magával vihette a közeli lovarda életébe is bevezette őt, és ott is nagyon sok barátra talált. Bár minden nyáron hazalátogatott hamar úgy érezte, hogy miután az egyetemmel végez, az országban szeretne maradni. 
Pont mikor lenyugodott az élete és már biztosnak érzett mindent beutött a krakk. Bár az akkori időben úgy tűnt, hogy megtalálta a lányt aki meleltt élete végéig maradni akart, mégis szakítottak. Ha pedig ez nem lett volna elég gond, nemsokkal később kiderült, hogy terhes. Bár az biztos volt, hogy ők nem lesznek újra egy pár, főleg nem életük végéig a lány mégis meg akarta tartani a babát. Bár Cal akkor már 20 éves volt és úgy tűnt sínen van az élete, a lány még csak 19 éves volt, és egy baba egyikünknek se segített. A lány családja jobban fogadta a hírt mint Cal-é, de ez érthető is, hisz a lány nem jött a legelegánsabb családból, míg a fiúé egy gazdagabb rétegbe tartozott akikre egy ilyen gyerek rosz fényt vetett. Szerencsére azonban ez az ügy nem állt Cal és a családtagjai közé, a jó kapcsolatuk is megúszta. 
Mivel Ericat nem lehetett lebeszélni a megtartásról 8 és fél hónap múlva megszületett Charlie Chambers, pont az apja születésnapja utáni napon, 2014. január 21.-én. A kisfiú teljesen egézségesen született és a következő napokban se akadt vele probléma. Szerencsére mint a két oldali nagyszülők nagyon örültek a korai unokának, ha nem is volt a legjobb a háttér sztorija. A családokat pedig nagyon jól összehozta a kicsi. Legnagyobb meglepetésükre még Cal és Erica is kibékültek és egész jó barátok lettek, de azt meg se próbálták, hogy egy pár legyenek, hisz az előtte se működött, a kicsi Charlie pedig nem volt elég erős kapocs ahhoz, hogy belekényszerísék magukat egy kapcsolatba amit egyikőjük se akart. 
Mivel viszont Erica is tanult így a kisfiú sokszor Callenre maradt aki bár boldog volt, hogy a fiával lehet, edzéseket kellett ilyenkor kihagynia a helyi foci csapatban és Chillt se tudta annyiszor látogatni mint szerette volna. Bár úgy tűnt, hogy a kisfiú is imádni fogja a lovakat hiszen a ménnel is nagyon jó kijött, Cal nem igazán merte a ló közelébe vinni, nehogy megsérüljön ha valami baj történik. 
Az utolsó éveiben az egyetemen pedig el is jött a gyakorlatok ideje. Több iskola közül választhatott a döntést pedig nagyon is nehezen hozta meg. Hiszen az iskola amit kiválasztott esélyt adott neki arra, hoyg Chillnek legyen egy biztos helye, azonban a szabályzat alapján, más nem lehet vele a az iskolai szállásán így biztossá vált, hogy kevesebb időt fog Charlieval tölteni, hisz estékre nem maradhat majd nála. A lassan 3 éves kisfiú pedig nagyon is apás volt, így tudta, hogy ez neki is nehéz lesz, ahogy Ericának is. Továbbra is biztos volt, hogy minden második nap Cal figyel rá így egyből az első igazi munkanapján is a nyakába kapta a kisfiút.
Tantárgy amit tanít:
Gyakornok // Testnevelés tanár
Lova(i): Chilly Morning

                                        

http://imgur.com/a/HfJ1f & http://imgur.com/a/urn4P

Teljes név:
Chilly Morning // Chill
Nem: mén
Fajta: Holland Sportló
Születési dátum: 2004. november 3.
Születési ország: Hollandia
Lassan 12 éves sárga, nagy jegyekkel rendelkező Holland sportló. A nagy jegyekbe beletartozik a szinte karakterisztikussá vált fehér hasfoltja is. Ismeretlenek akik csak néha látták egy-egy versenyen ahol Callen alatt ment, erről a foltról a következő találkozónál is könnyedén elismerték, így sokszor lett általuk a 'Folt Király'-ként emlegetve. A becenéc második részét az eredményei miatt kapta. Legtöbbször ugyanis a dobogó valamelyik fogta elcsípte, és nem könnyen adta a címvédések alkalmával se, ha egyáltalán másnak adta. Persze ebben a dicsőségban Cal is társult de azért Chill képességei nélkül nehezebb lett volna, sokkal. A mén lovas nélkül, és még lovassal is képes a saját marmagassága feletti akadályt hiba nélkül, vagy csak érintéssel megugrani, de a határok nála is megvannak. 
Mára már ugyan nem versenyeznek, szerencsére a mén jó kondija megmaradt és Cal mindent meg is tezs, hogy ne roskadjon össze, még véltelenül se. Szerencsére annyira még nem idős, hogy a nyugdíjazáson kéne gondolkoznia, de az edzéseiken is érezni lehet, hogy már rég nem azt a szintet követeli tőle amit 5-6 éves korában, és ez Chill-nek tökéletes is, bár néha látszik rajta a kedv, hogy menne a régi pályákon. Ha pedig ez meg is történik biztos, hogy utána 1-2 napot hagyja pihenni. Sose volt még sérülése de a fiú is tudja, hogy ahogy idősödik egyre fogósabb a kisebb nagyobb botlásokra és egyben sérülésekre.
Mindenkivel nagyon jól kijön, akár állatról vagy emberről van szó. Imádja a gyerekeket amit Charlie részéről látni is lehet. Akárhányszor a kissrác Cal-nál van mindenképp nagy barátjához vágyakozik, hogy a mén lábát ölelgethesse, amit Chill se igazán bán. Mindigis jobb kapcsolatban volt az emberekkel mint a fajtársaival így boldogan fogadj a figyelmet, főleg Chaiét. Ami leginkább ölelkezést és együtt alvást jelent. Sose volt még rossz mozdulata felé, de persze Callenben is benne van a szülői féltés, így ha úgy látja a helyzet veszélyes lehet inkább nem viszi a lova közelébe a fiát.
Szakág:
Díjugratás
Tulajdonos: Callen Chambers

              

http://imgur.com/a/gEY4l

👤 Név:
Dona
✉ Elérhetőség: imro.dora.k@gmail.com
💻 Weblap: -

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******