Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Karakterek
Karakterek : Vulfia Schattentanz

Vulfia Schattentanz


Teljes név:
Vulfia Schattentanz // Ordas
Nem: lány
Születési dátum: 2001. december 21.
Születési hely: Németország, Wolfach
Külső tulajdonságok:
Nem túl magas, alig 160 cm, izmos leányzó. Porcelán fehér bőre, olyan hatást ad, mintha csak hozzá érnének, azonnal összetörne. Kék haja a vállaira omlik, felemás szeme, jobb zöld, bal kék, túlvilágiasan csillog a ravaszságtól és a furfangosától.  Nőies idomait nem szokta kiemelni, de van, hogy megmutatja egy trikóval. Arca kislányos, amit sose szeretne elnőni. A sok szőrén való lovaglástól megizmosodott a combja, csípője. Nem szeret túl sok sminket hordani, csak a baj van vele. A szemeit szokta kihúzni, ezzel is kiemelve felemás tekintetét.
 
Belső tulajdonságok:
Csendes és magába zárkózó. Addig, amíg nem kezdik el a szeretteit bántani, mert olyankor kitör a benne rejlő farkas és megkeseríti a támadó életét. Nagyon szorgalmas és hűséges, néha napján magabiztos is, de az nagyon ritka. Van, hogy bohóka, van, hogy depresszív. Nagyon változó, de az egyértelmű, hogy szolid lázadó. Nagyon komoly is tud lenni, de inkább apró tréfákon töri a fejét. Elég zárkózott, nehezen viseli a környezet változást. Barátainak leginkább az edzésre járókat nevezi. Egy az érdeklődési körük, bár a stílusuk kevésbé. A legközelebbiekkel van egy fényképe, amit az ágya mellett tart. Nem szeret kezdeményezni, de ha valaki ezt megteszi, nem hagyja ott és próbál beszélni vele.
 
Előtörténet:
Nevét üknagyanyától kapta, aki állítólag látta az emberek totem állatait, és az ő toteme egy farkas. Wolfach-ban nevelkedett, két magyar nászából. Szeretett a Feketeerdőben játszani. Az apja tanította íjászkodni. Gondtalannak nem mondható gyermekkora volt, szokatlan szem színei miatt. Őt sosem zavarta a felemásság, szereti, mert így kicsit másabb a tizenkettő egytucatból. De az álltalánost végig szenvedte miatta. Sokszor bántották miatta. Egy nap kerülőt tett, hogy, mire hazaér ne látszódjanak a könnyei. Ekkor találkozott a barantázókkal, akik edzőjüket várták. Lezólították és maguk közé hívták, hogy próbálja ki. Írt egy sms-t anyujának, hogy kipróbál egy új sportot. Anyja azonnal reagált és sok sikert kívánt hozzá. Az edzés elején bemutatkozott és megkezdődött a gyors ismétlő alaki foglalkozás. Az elején kicsit keverte a jobbot meg a balt, de a végére, az egyik tagnak hála megtanulta,"Amelyik fáj, az a bal." Aztán az öv- és földbírkózás következett. Figyelte a technikákat, amit az edző mutatott az elöbb említett srácon. Az óvatos küzdelemben bevéste magának a mozdulatokat, aztán az élesben gyorsan is tudta alkalmazni. Íjászat következett, ahol verte a régi tagokat pontossággal és gyorsasággal. Edző következő parancsa a "Lóra!" volt, amin csak csodálkozott. A többiek már mentek is az istálóba. Ő követte őket. Mindenki ápolta a hozzá tartozó lovat. Az edző mondta, hogy nézzen szét és majd a ló kiválasztja őt. Végig ment az istálón és egy sötét saroki boxban ott állt Manó. A box sarkában állt és figyelt. A lány a box rácsaira tette a kezét, a ló érdeklődve szaglászta meg. Az edző mondta, hogy mehetnek és majd a többiek segítenek felszerelni. Manó névre halgató kanca engedelmeskedett neki. Első élményként azonnal akarta a fiatal állatot, mivel a boxán az eladó szó szerepelt. Ügyesen szerepeltek és boldogan távozott az edzésről. Otthon mindent elújságólt és apja titokban felvette a kapcsolatot az edzővel. Szülinapjára a szüleitől kapott egy íjat, és nyílvesszőket, amiknek türkizkék a tolla, vezértolla fekete valamint Manó papírjait. Nagyapájától kapott egy türkiz farkasos medált és egy nyakláncot. Azóta hordja, és sosem veszi le. Következő év januárjában, az apja elhagyta az élők sorát, anyja összeállt egy másik férfivel, akivel nem találták meg a közös hangot. Ez idő tájt kezdte kékre festeni a haját. Céltalanúl, de ló imádatával került a Rosenberg kollégiumba. Mióta ide jár, nagyapájához jár át dolgozni, némi plusz pénzért
Évfolyam:
11.
Szakosztály: A. Sport // lovasíjászat
Egyéb szakkör: Baranta
Tanult lovaglási ág: Military
Lova(i): Manó

Teljes név:
Manó // Manó
Nem: Kanca
Fajta: Shagya arab
Születési dátum: 2015. május 11.
Születési ország: Németország
Arab vonalához híven makacs és önző, de kisgazdájáért bármit megtenne, meg kockacukorért.  Csikó kora óta tanították, hogy ne féljen a melette elsuhanó tárgyaktól, így Vulfiának teljesen bajtárias társa. Nem igen riad meg semmitől. Nem túl magas 162 cm, de jól hordozza fajtája jegyeit, ami ívelt nyak, értelmes tekintet. Van, hogy Vulfia egy tincset a sörényéből és a farkából kékre fest, ezzel jelezve, hogy az ő tulajdona.
Szakág:
Military
Tulajdonos: Vulfia Schattentanz

👤 Név:
Yule
✉️ Elérhetőség: ordasphoenix@gmail.com
💻 Weblap: -

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******