Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Szerepjáték
Fórumok : A kastély Fórumok: 

Témák: Hozzászólás (Utolsó)
Előtér

A maga módján elegáns, mégis barátságos helyiség. Nem túl tágas, ám nem is kicsi, ámbár nemigen használják másra, csak pihengetésre. Ehhez járulnak hozzá a falai mentén felállított kanapék és kényelmes fotelek, a hangulatot pedig megannyi színpompás növény teszi még jobbá. A falakon szépen megmunkált festmények függnek, egyesek tájképeket elevenítenek meg, mások különböző lovas jeleneteket. Egy biztos, az itt tartózkodó jól érezheti magát.

617 (2018.06.18.)
Hall

Jókora terem, mondhatjuk az iskola aulájának is. Mindig zajlik itt az élet, no nem a rendezvényeket szokták itt tartani, hanem a diákok szabadidejüket töltik errefelé. A fal mellett négyszemélyes ki sasztalok hívogatják a pihenni vágyókat kényelmes, párnázott székeikkel, no meg a bőrfotelekről és kanapékról se feledkezzünk meg! A falakról pedig a kastély volt lakói, diákjai tekintenek le rád díszes képkereteikből, mindegyik festmény és kép mestermű. Emellett jól látható helyen itt függ az iskola hivatalos hirdetőtáblája is, melyre a tanárok közleményeiket rakják fel, valamint diákok szintén tűzhetnek ki hirdetést. Az iskola tanulói innen értesülhetnek általában a közösségi programokról is, tehát érdemes szemmel tartani.

450 (2018.04.21.)
Zeneterem

Akik a zenetagozatosok csapatát erősítik, vagy csak hobbiként tanulnak valamilyen hangszeren játszani, garantáltan sok időt töltenek el itt akár gyakorlással, akár a szaktanárok társaságában. Egy nagy előtérből sok kisebb terem nyílik, ahol különböző órákat tartanak, egyesek pedig csak gyakorlásra szolgálnak. Ehhez a részhez tartozik még egy nagyobb hangversenyterem is, melyben a nagyobb előadások előtt próbálnak, valamint itt tartják a különböző tanszaki vizsgákat és kisebb hangversenyeket is, amiken általában csak a tanárok és a szaktársak vesznek részt. A színjátszós osztály és szakkör is itt tölti idejét, mikor szenvedélyüknek hódolnak.

558 (2018.03.30.)
Lovagterem

Talán ez az a terem, ami legjobban emlékeztet az iskola múltjára, ám ma már mégsem a trófeákat, s híres tárgyakat állítják ki itt. Bár a falak a 18. századi divatot idézik, ahogy a díszítések is, mégis ez az intézmény rendezvényeinek színtere. A különlegesen tehetséges diákok koncerteket adnak itt, színdarabokat is mutatnak be, valamint volt diákok is visszatérnek ide megcsillogtatni tudásukat volt tanáraik és a jelenlegi diákgeneráció előtt. Az iskola hivatalos ünnepélyeit szintén itt bonyolítják le.

909 (2018.03.06.)
Irodák

A tantermektől elválasztott, csendesebb részen kapnak helyet. Minden tanárnak külön irodája van, hozzá tartozó kis lakrésszel együtt, ami a helyiség hátuljából nyílik. Emellett pedig itt található az igazgatóság is, ha máshová nem, hát pár rosszabb diáknak ide biztos muszáj látogatást tennie. A kastély ezen részén mindig csend és fegyelem honol, az itt dolgozók ügyelnek erre. Úgyhogy csak hallkan, ha nem szeretnél bajt!

589 (2018.03.02.)
Táncterem

Az intézmény táncoslábú növendékei legtöbb idejüket itt töltik, újabb és újabb koreográfiákat tanulva, amiket aztán előadhatnak többi iskolatársuknak. Ebben pedig segítségeikre vannak kiváló tanáraik, akik igyekeznek a szakma minden rejtelmeibe bevezetni diákjaikat. A terem is a legmodernebb és szakszerűbb felszerelést biztosítja kezdve a jó beállítású tükröktől a kiváló hangtechnikai rendszeren keresztül a jó fekvésen át mindenig. Tehát a növendékeknek megvan minden ahhoz, hogy sikeresek legyenek, a többi már csak a szorgalmukon múlik és azon, üres óráikban mennyit járnak ide gyakorolni. Mert, hogy ezt is megtehetik!

697 (2018.02.28.)
Konyha

Ha megkerülöd az étkezőben az ételkiadót, mögötte megpillanthatod a konyha tolóajtaját, ezen belépve pedig az itteni, lelkes szakácsok szent birodalmát. Munkájuk iránt tanúsított tiszteletük már abban is megmutatkozik, hogy köröskörül a kampókon lógó serpenyők, lábasok és egyéb edények olyan tiszták, mint újkorukban. A jobb sarokban egy méretes hűtőszekrény áll, mely mindig rejt valami finomat, ami a legutóbbi étkezésről maradt. Vigyázz, ha csenni akarsz egy kis nassolnivalót, nehogy valaki rajtakapjon! Más esetben a diákok nem fordulnak meg itt túl gyakran, kivéve az éventek étszer tartott tűzvédelmi gyakorlatok során, mivel itt található a vészkijárat, az ajtó mellett lévő zöld lámpa jelzi mibenlétét. Ha éjszaka akarsz kijutni, csak ezen a módon teheted, mivel az iskola bejárati ajtaját gondosan zárják!

400 (2018.02.25.)
Étkező

Tágas, ami nem is csoda, hiszen az iskolába rengeteg diák jár. Az asztalok szép, rendezett sorokban helyezkednek el, a belső sorban 8 személyes asztalok állnak, míg a falak mentén, az étkező szélén pedig kis, 4 személyesek várják a falatozni vágyókat. Az ételkiadó pult az ajtóval szemben található, melyhez egyenes úton lehet eljutni az asztalsorok között. Az étrend mindig változatos, s a legtöbb iskolával ellentétben itt még jól is főznek köszönhetően a szigorú konyhafőnöknek, Zsörti néninek, aki gyakran fellelhető a diákseregben tarka kötényében. Jobb lesz, ha betérsz ide és eszel valamit, mielőtt lovagolni mész, hidd el, kell az energia!

457 (2017.09.16.)
Folyosók

Az iskola folyosói tágasak, világosak, mivel a díszes ablakok rengeteg fényt engednek be. Itt-ott a vadászkastély múltjára emlékeztető falikárpitokat, képeket látni, valamint a mennyezet is mesterien díszített. Általában a diákok zsivaja tölti meg ezen helyeket, kivéve tanórák alatt, olyankor szinte kínos csend honol minden folyosón. A falakat megannyi szekrény szegélyezi, melyek névreszólóak, s minden diák itt tárolhatja felszerelését. Saját kulcsuk van a szekrényt nyitó lakatokhoz, melyek mindegyike különbözik a másiktól. A felsőbb emelet folyosóiról nyílnak a hálószóbák, a kastély nyugati szárnyába na fiúké, míg a keletiben a lányoké.

650 (2017.06.12.)
Gyengélkedő

Mint minden iskola, a Rosenberg is rendelkezik olyan hellyel, ahol ellátják a sérült tanulókat, ez pedig a második emeleten található gyengélkedő. Külön alkalmazottak dolgoznak itt, mint iskolai ápolónővérek, valamint hetente egyszer, minden pénteken az iskolaorvos is ellátogat ide, hogy kezelni tudja azokat, akik rászorulnak. Sérülés esetén tőle lehet felmentést kérni bizonyos tantárgyak alól! A komolyabb sebesülést szenvedő diákokat kórházba szállítják.

75 (2017.01.08.)
Tantermek

Nem épp a tanulók kedvenc helyei, de egy iskolában elengedhetetlenek, ez alól pedig aRosenberg sem kivétel. Minden tantárgynak külön szakterme van, melyek világosak és tantermekhez viszonyítva kényelmesek is mind a tanárok, mind pedig diákjaik számára. Legtöbbjükben található interaktív tábla, valamint kivetítő is. Falaikat képek díszítik, legtöbbjük az adott tantárgyhoz kapcsolódik, de vannak eltérő témájúak is. Céljuk még hangulatosabbá tenni a helyiségeket.

301 (2016.08.26.)
Könyvtár

Talán az egész iskolában az a helyiség, ami a legjobban megosztja a diákságot. Van aki szeret, van aki utál ide járni, arany középút nemigen van. Mindenesetre a hely eléggé felszerelt ahhoz, hogy a tanulmányok kiegészítéséhez, vagy csak az irodalommal töltött szórakozáshoz tökéletes legyen. A tágas teremben könyvespolcok sorakoznak katonásan, a földtől a plafonig könyvek sokaságával. A hátsó részében található egy olvasósarok kényelmes ülőalkalmatosságokkal és hangulatos kis asztalkákkal, valamint szintén hátul, a jobb oldalon van a könyvtáros irodája.

270 (2016.06.11.)
Igazgatói iroda

Avagy Dr. Petra Paulus rezidenciája. Ugyanazon folyosón található, melyen a többi iroda, de természetesen a legszembetűnőbb helyen, el sem lehetne téveszteni. Elég hírhedt a diákok körében, ha másról nem, a katonás rendről, ami a helyiségben uralkodik. A berendezés sem túl változatos, épp csak annyi bútort találhatsz itt, amennyi egy ilyen irodába feltétlen szükséges. No, meg persze a szigorú igazgatónőt.

117 (2016.02.21.)

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******