Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 26
Karakterek: 52 (21 férfi, 31 nő)
Legújabb tagunk: Nergal
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti! Az oldal kizárólag szórakoztatási célt szolgál, semmilyen anyagi hasznunk nem származik belőle!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Aranyköpések

Sziasztok!

Ebben a menüpontban tudjátok beleírni azokat a párbeszédeket vagy csupán mondatokat, mondatérszeket, amelyeket a játék folyamán viccesnek, poénosnak találtok, olyannak, amelyen később is jót lehet szórakozni! :D Bátran írjátok ide, lehetőleg úgy, hogy melyik helyszínnél lett megemlítve és kik között! 

5 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2018.07.06. 00:49
Domii
Adrian Blumenfeld gondolatai: Ha minden ember ennyire szeretné a munkáját, ahogyan én, valószínűleg nem lennének hétfő-utáló viccek sem. Najó, mondjuk attól a hétfő reggel rossz lenne.
2018.03.04. 18:43
Mile
Landon: - Én még írok év végéig néhány dolgzatot, de amúgy, ha komolyan korrepetitort keresel, ráérek. Persze csak előzetes időpontegyeztetéssel, és a naptáram jövő novemberig teljesen tele van...- Előkaptam a mobilomat a zsebemből, és halál komoly arccal nézegetni kezdtem. - December közepén megfelel? A kongresszusi értekezlet és a választási kampányom előszervezése közben van néhány szabad órám.
Sierra: - Aj, valaki nagyon elfoglalt. De tudod mit, írj be decemberre, hiszen kevés ember mondhatja el magáról azt, hogy a jövőbeli miniszterelnök tanította őt matekból - mondtam halál komoly arccal. - És köszönöm! Ezt hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy a jövőbeli elnök tanítja majd nekem a világ legutálatosabb tantárgyát. De esetleg ... segíthetek neked szavazókat szerezni és akkor taníthatnál ingyen is. Rengeteg kapcsolatom van és remek meggyőző képességem - alkudoztam a korrepetálásról. - Jaj, de december közepe nem lesz jó, akkor lesz téli szünet és megyek a családomhoz, valamint a hónapok közepén vagyok a legkibírhatatlanabb, szóval szerintem jobban járnál, ha az elejére vagy a végére raknál be engem. Vagy ez már nem lehetséges?
Landon: - Számolnom kell, számolnom keeeell... -kiáltottam fel, majd megint elkezdtem nézelődni a telefonomban. - Legközelebb csak a választások után jó. Ne haragudj. Vagy pedig február elején. Akkor még nincs meg, ugye? Rendben, akkor oda beírlak. Keresek neked egy névjegykártyát, vagy pedig ha kérdésed lenne, elérhetsz a titkárnőmön keresztül. Vagy hétköznaponként délután 1-től 6-ig az irodámban.
 
Landon: - Nagyon..öhmm... Csinos vagy ma.
Sierra: Valahol hallottam, hogy a srác ezt mondja a csajnak, az pedig azt feleli rá, hogy "Miért? A többi napon nem vagyok csinos?".
Landon: Dehogynem, izé...Hát, azért remélem, értékeled, hogy megpróbáltam valami normálisat mondani.
 
Landon: - Ott leszek, ha éppen nem korrepetálok másokat is matekból pont akkor.
Sierra: - Ó, te aztán elfoglalt ember lettél egyik napról a másikra.
Landon: - Hát igen,a világnak néha szüksége van rám.
Sierra: - Egy hős vagy. Nélküled vége ennek a világnak.
2018.03.04. 18:27
Mile
Cameron: - Aha de nagyon remélem, hogy nem itatsz le... vagy megerőszakolsz ki tudja.
Sierra: Fölháborodottan csaptam a felkarjára és összehúzott szemekkel meredtem rá.
- Nem vagyok erőszakos ribanc. Különben is, ennyi erővel én is hihetnék ilyeneket rólad. Kitudja, lehet, hogy egy pedofil állat vagy.
Cameron: - Au most még bántassz is ? - nyögtem fel mintha kb. megvert volna.- Hát lehet, de még is te bántalmazol engem szóval most már tuti nekem adnának igazat.
Sierra: - Ez így nagyon nem igazság! Azzal, hogy még egy úri emberként is viselkedsz, főleg rólam fogják elhinni, hogy megerőszakolnálak.
Cameron: - Ó tudom én, de hát én már csak ilyen kedves magányos srác vagyok. Vétek lenne engem bántani.
 
Sierra: - Csapd be majd az ajtót, nehezen záródik.
Cameron: A kérésére bevágtam magam mögött az ajtót ami így nyikorogva ugyan de bezárult. - Hát hozzád sem lehet egy könnyen besurranni.
Sierra: - Valószínűleg, ha valaki besurrana, az csak egy pedofil lenne, azokat pedig elintézem azzal, hogy a képükbe dugom az egyik melltartóm és kirúgom a szobámból.
Cameron: - A melltartódat? Bár igaz egy pedofil számára tuti ijesztő lehet.
 
Cameron: - Egy 9.es? Ez nem számít pedofilizmsnak?
Sierra: - Áh, szóval már nem csak megerőszakolom az embereket, de még pedofil is vagyok.
Cameron: - Te mondtad nem én. - vontam meg a vállam felemelt kezekkel de a vigyorom csak még szélesebb lett. - Bár még nem erőszakoltál meg szóval ki tudja..
Sierra: Mikor felemelte a kezét, az enyémet ökölbe szorítottam és belebokszoltam a szabad tenyerébe.
Cameron: - Már megint bántasz.. - húztam el a számat szomorúan.- De inkább abba hagyom mert a végén még megversz.
Sierra: - Ha te belsőleg, én külsőleg - húztam össze a szemeimet.
Cameron: - Terrorizálsz. - szűkítettem össze én is hasonló képpen a szemeimet .
Sierra: - Én? - Pislogtam rá felháborodottan. - Én terrorizállak? Szégyelld magad, amiért ilyet mersz rólam állítani.
Cameron: - Nagyon szégyellem, csak ne ölj meg. - pislogtam ki a párna mögül.
2016.09.02. 21:12
kiflito

* A végét levágra a g-portal ._.

 

Axel: Egyből a hűtőhöz sétáltam és kivettem egy bontatlan doboz tejet az alsó polcról.
- Lássuk, miből élünk - nézelődtem tovább, miközben beleittam a flakonba. - Minden, amit találunk, közös, érted? Hadizsákmány.Axel: - Jó, mondhatsz, amit csak szeretnél, de én tudom, hogy belül igenis nagyon bírsz. Vagy küldj el, gyerünk...
Becca: - Ott az ajtó.
Axel: Úgy látszott, Becca mégsem szeret annyira, mint gondoltam, mert mégis csak kiküldött volna. Illetve nem szó szerint, de értenem kellett volna az utalást.
- Ez nem számít annak. Nem akarod, hogy tényleg kimenjek. Ugye? - Valami megerősítés igazán jól esett volna, mert én tényleg beleadtam ma mindent, hogy kedvesebb legyek a megszokottnál. Bálnasegg igazából meg sem érdemli a jelenlétem. Nekem kéne őt elküldeni.
- Ha zavarlak, akár te is kimehetsz.


 

2016.09.01. 15:06
kiflito

Yoyoval összeszedtük Becca és Axel legszebb közös pillanatait, mert hát minketten búcsúznak :(
 

Axel: - Ma megnyalhatom az arcod? - kérdeztem elgondolkozva, mikor kezdtem unni a sétálást.
Becca: - Szokj le róla.
 

Axel: Letérdeltem és elkaptam az egyik kezét, ha már magától nem volt hajlandó kinyújtani. Meg kell adni a módját az ehhez hasonló dolgoknak, akkor lesznek igazán emlékezetesek.
- Te, Becca... Mindegy, simán Becca - kezdtem bele hivatalos hangon, majd egy nagy adagnyi tejszínhabot nyomtam a tenyerébe. - Leszel a tejszínhabevő társam? Amíg az érettségi el nem választ.
 

Axel: - És most csak így... végigsétálunk az utcákon, mint a filmekben?
Becca: - Hát, ha a filmekben végig szokta sétálni az utcákon, akkor aha.
Axel: - Mindig végigsétálnak. Tudod, hátulról veszi őket a kamera. Utána besétálnak a házak közé. Leülnek egy padra, és akkor a csaj arcát veszik. Pont annál a résznél, mikor végre hangosan is bevallja, hogy mennyire nagyon bírja a srácot.
Becca: - Hát, addig meglesz, hogy végigsétálunk ezen az utcán, mert másfele nem lehet menni. Padra sem fogunk ülni, mert hideg, kamera sincs, és tudod, hogy senki nem fog bevallani semmit. (...)
 

Axel: - Szerintem itt maradok.
Becca: - Akkor én viszont lehet hogy költözöm.
 

Axel: Még mindig elég közel álltunk egymáshoz, hogy megcsodálhassa a sportos felsőtestem.
- Megérintheted - ajánlottam fel nagylelkűen.
 

Axel: Merre mész?
Becca: Vissza a szobámba, gondolom. (…)
Axel: - Kitalálom: azt szeretnéd, hogy felkísérjelek. Hát jó, Becca, csak most az egyszer.
 

Axel: Egyből a hűtőhöz sétáltam és kivettem egy bontatlan doboz tejet az alsó polcról.
- Lássuk, miből élün

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu