Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 24
Karakterek: 55 (23 férfi, 32 nő)
Legújabb tagunk: Rupert
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Aranyköpések

Sziasztok!

Ebben a menüpontban tudjátok beleírni azokat a párbeszédeket vagy csupán mondatokat, mondatérszeket, amelyeket a játék folyamán viccesnek, poénosnak találtok, olyannak, amelyen később is jót lehet szórakozni! :D Bátran írjátok ide, lehetőleg úgy, hogy melyik helyszínnél lett megemlítve és kik között! 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2018.03.04. 18:43
Mile
Landon: - Én még írok év végéig néhány dolgzatot, de amúgy, ha komolyan korrepetitort keresel, ráérek. Persze csak előzetes időpontegyeztetéssel, és a naptáram jövő novemberig teljesen tele van...- Előkaptam a mobilomat a zsebemből, és halál komoly arccal nézegetni kezdtem. - December közepén megfelel? A kongresszusi értekezlet és a választási kampányom előszervezése közben van néhány szabad órám.
Sierra: - Aj, valaki nagyon elfoglalt. De tudod mit, írj be decemberre, hiszen kevés ember mondhatja el magáról azt, hogy a jövőbeli miniszterelnök tanította őt matekból - mondtam halál komoly arccal. - És köszönöm! Ezt hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy a jövőbeli elnök tanítja majd nekem a világ legutálatosabb tantárgyát. De esetleg ... segíthetek neked szavazókat szerezni és akkor taníthatnál ingyen is. Rengeteg kapcsolatom van és remek meggyőző képességem - alkudoztam a korrepetálásról. - Jaj, de december közepe nem lesz jó, akkor lesz téli szünet és megyek a családomhoz, valamint a hónapok közepén vagyok a legkibírhatatlanabb, szóval szerintem jobban járnál, ha az elejére vagy a végére raknál be engem. Vagy ez már nem lehetséges?
Landon: - Számolnom kell, számolnom keeeell... -kiáltottam fel, majd megint elkezdtem nézelődni a telefonomban. - Legközelebb csak a választások után jó. Ne haragudj. Vagy pedig február elején. Akkor még nincs meg, ugye? Rendben, akkor oda beírlak. Keresek neked egy névjegykártyát, vagy pedig ha kérdésed lenne, elérhetsz a titkárnőmön keresztül. Vagy hétköznaponként délután 1-től 6-ig az irodámban.
 
Landon: - Nagyon..öhmm... Csinos vagy ma.
Sierra: Valahol hallottam, hogy a srác ezt mondja a csajnak, az pedig azt feleli rá, hogy "Miért? A többi napon nem vagyok csinos?".
Landon: Dehogynem, izé...Hát, azért remélem, értékeled, hogy megpróbáltam valami normálisat mondani.
 
Landon: - Ott leszek, ha éppen nem korrepetálok másokat is matekból pont akkor.
Sierra: - Ó, te aztán elfoglalt ember lettél egyik napról a másikra.
Landon: - Hát igen,a világnak néha szüksége van rám.
Sierra: - Egy hős vagy. Nélküled vége ennek a világnak.
2018.03.04. 18:27
Mile
Cameron: - Aha de nagyon remélem, hogy nem itatsz le... vagy megerőszakolsz ki tudja.
Sierra: Fölháborodottan csaptam a felkarjára és összehúzott szemekkel meredtem rá.
- Nem vagyok erőszakos ribanc. Különben is, ennyi erővel én is hihetnék ilyeneket rólad. Kitudja, lehet, hogy egy pedofil állat vagy.
Cameron: - Au most még bántassz is ? - nyögtem fel mintha kb. megvert volna.- Hát lehet, de még is te bántalmazol engem szóval most már tuti nekem adnának igazat.
Sierra: - Ez így nagyon nem igazság! Azzal, hogy még egy úri emberként is viselkedsz, főleg rólam fogják elhinni, hogy megerőszakolnálak.
Cameron: - Ó tudom én, de hát én már csak ilyen kedves magányos srác vagyok. Vétek lenne engem bántani.
 
Sierra: - Csapd be majd az ajtót, nehezen záródik.
Cameron: A kérésére bevágtam magam mögött az ajtót ami így nyikorogva ugyan de bezárult. - Hát hozzád sem lehet egy könnyen besurranni.
Sierra: - Valószínűleg, ha valaki besurrana, az csak egy pedofil lenne, azokat pedig elintézem azzal, hogy a képükbe dugom az egyik melltartóm és kirúgom a szobámból.
Cameron: - A melltartódat? Bár igaz egy pedofil számára tuti ijesztő lehet.
 
Cameron: - Egy 9.es? Ez nem számít pedofilizmsnak?
Sierra: - Áh, szóval már nem csak megerőszakolom az embereket, de még pedofil is vagyok.
Cameron: - Te mondtad nem én. - vontam meg a vállam felemelt kezekkel de a vigyorom csak még szélesebb lett. - Bár még nem erőszakoltál meg szóval ki tudja..
Sierra: Mikor felemelte a kezét, az enyémet ökölbe szorítottam és belebokszoltam a szabad tenyerébe.
Cameron: - Már megint bántasz.. - húztam el a számat szomorúan.- De inkább abba hagyom mert a végén még megversz.
Sierra: - Ha te belsőleg, én külsőleg - húztam össze a szemeimet.
Cameron: - Terrorizálsz. - szűkítettem össze én is hasonló képpen a szemeimet .
Sierra: - Én? - Pislogtam rá felháborodottan. - Én terrorizállak? Szégyelld magad, amiért ilyet mersz rólam állítani.
Cameron: - Nagyon szégyellem, csak ne ölj meg. - pislogtam ki a párna mögül.
2016.09.02. 21:12
kiflito

* A végét levágra a g-portal ._.

 

Axel: Egyből a hűtőhöz sétáltam és kivettem egy bontatlan doboz tejet az alsó polcról.
- Lássuk, miből élünk - nézelődtem tovább, miközben beleittam a flakonba. - Minden, amit találunk, közös, érted? Hadizsákmány.Axel: - Jó, mondhatsz, amit csak szeretnél, de én tudom, hogy belül igenis nagyon bírsz. Vagy küldj el, gyerünk...
Becca: - Ott az ajtó.
Axel: Úgy látszott, Becca mégsem szeret annyira, mint gondoltam, mert mégis csak kiküldött volna. Illetve nem szó szerint, de értenem kellett volna az utalást.
- Ez nem számít annak. Nem akarod, hogy tényleg kimenjek. Ugye? - Valami megerősítés igazán jól esett volna, mert én tényleg beleadtam ma mindent, hogy kedvesebb legyek a megszokottnál. Bálnasegg igazából meg sem érdemli a jelenlétem. Nekem kéne őt elküldeni.
- Ha zavarlak, akár te is kimehetsz.


 

2016.09.01. 15:06
kiflito

Yoyoval összeszedtük Becca és Axel legszebb közös pillanatait, mert hát minketten búcsúznak :(
 

Axel: - Ma megnyalhatom az arcod? - kérdeztem elgondolkozva, mikor kezdtem unni a sétálást.
Becca: - Szokj le róla.
 

Axel: Letérdeltem és elkaptam az egyik kezét, ha már magától nem volt hajlandó kinyújtani. Meg kell adni a módját az ehhez hasonló dolgoknak, akkor lesznek igazán emlékezetesek.
- Te, Becca... Mindegy, simán Becca - kezdtem bele hivatalos hangon, majd egy nagy adagnyi tejszínhabot nyomtam a tenyerébe. - Leszel a tejszínhabevő társam? Amíg az érettségi el nem választ.
 

Axel: - És most csak így... végigsétálunk az utcákon, mint a filmekben?
Becca: - Hát, ha a filmekben végig szokta sétálni az utcákon, akkor aha.
Axel: - Mindig végigsétálnak. Tudod, hátulról veszi őket a kamera. Utána besétálnak a házak közé. Leülnek egy padra, és akkor a csaj arcát veszik. Pont annál a résznél, mikor végre hangosan is bevallja, hogy mennyire nagyon bírja a srácot.
Becca: - Hát, addig meglesz, hogy végigsétálunk ezen az utcán, mert másfele nem lehet menni. Padra sem fogunk ülni, mert hideg, kamera sincs, és tudod, hogy senki nem fog bevallani semmit. (...)
 

Axel: - Szerintem itt maradok.
Becca: - Akkor én viszont lehet hogy költözöm.
 

Axel: Még mindig elég közel álltunk egymáshoz, hogy megcsodálhassa a sportos felsőtestem.
- Megérintheted - ajánlottam fel nagylelkűen.
 

Axel: Merre mész?
Becca: Vissza a szobámba, gondolom. (…)
Axel: - Kitalálom: azt szeretnéd, hogy felkísérjelek. Hát jó, Becca, csak most az egyszer.
 

Axel: Egyből a hűtőhöz sétáltam és kivettem egy bontatlan doboz tejet az alsó polcról.
- Lássuk, miből élün

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******