Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 26
Karakterek: 52 (21 férfi, 31 nő)
Legújabb tagunk: Nergal
Aktuális esemény: Jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti! Az oldal kizárólag szórakoztatási célt szolgál, semmilyen anyagi hasznunk nem származik belőle!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 
Ideiglenes karakterek

Útmutató ideiglenes karakter igényléséhez

   

Ha szeretnél a Norvégiában játszódó edzőtáborhoz ideiglenes karaktert igényelni, alább találod meg az adatlapot. Ezen kívül megnézheted az eddig igényelt ideiglenes karaktereket is.

FIGYELEM!

Abban az esetben is igényelhetsz, ha még ne mvagy tagja az oldalnak. Remek lehetőség, hogy kipróbáld a játékot és megismerd a csapatot! Ha megtetszik a játék, kiigényelheted a karaktert Rosenbergben, vagy akár teljesen új karakterrel is jöhetsz a közös játék után. Számuk nincs korlátozva, egy kijátszó többet is igényelhet!.


 

Az ideiglenes karakterek az Eriksson Academy, a norvég iskola, tanulói, tanárai, vagy új Rosenbergesek, akik szeptembertől kezdenek, de már az edzőtáborba eljöttek. Ők is lehetnek diákok, vagy tanárok, ez csak rajtatok áll! Ha bármi kérdésetek van, chatben vagy az igénylésükhöz tartozó modulban nyugodtan tedd fel és segítünk, amiben tudunk!


 

ADATLAP IDEIGLENES KARAKTER IGÉNYLÉSÉHEZ

Az adatlap rövid és egyszerű, így a kitöltés nem vesz sok időt igénybe. Illeszd be az ideiglenes karakter igénylése modulba, töröld ki a zárójeles részeket és az instrukciók szerint töltsd ki, majd küldd el! Ha igényeltél, akkor betsszük a többi ideiglenes karakter közé, vagy a bejegyzés alatt jelezzük, elfogadtuk-e és, ha igen, már játszhatsz is vele!

Kijátszó: (A te neved)

Kép: (Egy bőven elég, de ha szeretnél többet, max. 3at rakj be, 200 px szélességben! Előtte nézz körül az avatarok listájában és itt lejjebb a többi karakternél is, hogy ne legyen egyezés)

Neve: (Teljes név)
Neme: (értelemszerűen)
Születési helye: (ország, város)
Születési ideje: (év, hónap, nap)
Tanult lovaglási ág: (díjlovaglás, díjugratás, military, galopp, western)
Külső tulajdonságok: (3, 4 mondat elég)
Belső tulajdonságok: (4, 5 mondat elég)
Rövid előtörténet: (4, 5 mondat elég)
Lova: (Neve egy képére linkelve, fajtája, neme, kora így felsorolásszerűen)


 

Ha igényelni szeretnél, a kitöltött adatlapot ide illeszd be:

Ideiglenes karakter igénylése

Alább láthatod a már játékban lévő ideiglenes karaktereket.


 

Sofia Volpi

   

Kijátszó:Nola

Kép:

Neve: Sofia Volpi
Neme: Nő
Születési helye: Olaszország, Padova
Születési ideje: 1993. szeptember 23.
Lovaglási ág: díjlovaglás (ezt tanítja)
Külső tulajdonságok: Magassága átlagos, kb. 160-165cm körül van. Karcsú teremtés, és törékenynek is tűnhet, de a látszat néha csal, ugyanis elég jó erőben van, amire a munkája miatt szüksége is lehet. Haját sokszor kibontva hordja, mikor pedig lovagol, egyszerűen csak lófarokba fogja össze. Kék szemeiben többnyire sokszor megcsillan az olasz vidámság, és ezt nem is bánja.
Belső tulajdonságok: Az olaszokkról azt tartják, hogy hangos, vidám, cserfes nép, és van is ebben igazság, de Sofi nem pontosan ilyen.  Bár általában vidám és optimista, de ezt kivéve semmi nem igaz rá a feljebb felsoroltakból. Többnyire a csendes megfigyelő szerepét tölti be, és jobban érzi magát kisebb társaságban. Kissé zárkózott, és magáról nehezen árul el személyesebb dolgokat,  viszont jó megfigyelő képességének köszönhetően remek emberismerő. Melegszívű teremtés, tanítványaival sokszor anyáskodó, de nem idegesítő módon, viszont mindegyikükre odafigyel, és szeret valamennyire gondoskodni is róluk. Ezzel együtt a diákjait sokszor inkább partnernek tekinti a közös munka során, igyekszik arra ösztönözni őket, hogy vele együtt gondolkodjanak egy feladat kapcsán, és mindig szívesen meghalgatja a fiatalok ötleteit is.
Rövid előtörténet: Sofia egy olasz kisvárosban született, egy középosztálybeli házaspár első gyermekeként. Egy húga van, és testvérével mindigis jó kapcsolatot ápolt. Hamar kiderült, mik azok, amik érdeklik, és amikben nagy sikereket érhet el, mikor elkezdett  iskolába járni. A nyelvek mindigis érdekelték, így angolt és németet tanult, majd a nyelvekre specializálódott gimnáziumban folytatta tanulmányait, és később fordítói diplomát szerzett. Emellett a sport sem maradhatott ki életéből, nyolc évesen lovagolni kezdett, és  így ismerkedett meg a díjlovaglással. Rengeteg versenyen szerepelt, de tudta, sosem lesz belőle élsportoló, viszont mindent megtanult az adott  lovaglási ágról és a lovakról, mert tényleg érdekelte minden ezzel kapcsolatos dolog. Az egyetem befejezése  után munkát vállalt egy irodában, és mellette végezte el az edzői szakot. Friss diplomásként nem gondolta, hogy ajánlatot kap a Rosenbergből, de mikor utánanézett, milyen iskola is ez, úgy gondolta, nem hagyhat ki egy ilyen lehetőséget. A táborba elkísérte a csapatot amolyan próbaként, hogy ő és a vezetőség közösen eldöntsék, tényleg van-e számára folytatás az iskolában.
Lova: Jelenleg egy iskolalovat lovagol

Linnea Dhal

   

Kijátszó: Scarlett92

 

Kép: 

 

Neve: Linnea Dhal / Lin
Neme: Nő
Születési helye: Norvégia, Oslo
Születési ideje: 1990. 02. 04
Tanult lovaglási ág: Díjlovaglás, Díjugratás, military (ezeket tanítja is az akadémián)
Külső tulajdonságok: Sötétbarna haja épp hogy a válláig ér, és azt is amennyire tudja mindig felgumizza. Ettől néha úgy néz ki mintha a szél fésülte volna a haját. Mögyöró barna szemeit gyakran napszemüveg takarja, hogy diákjai véletlenül se figyeljenek fel fáradságára. Legtöbbször pólóban és lovaglónadrágban valamint csizmában látni. Nem igazán törődik külsejével, még is fiatalos és csinos nő.
Belső tulajdonságok: Lin egy kedves, mosolygós nő aki iákjaival rendkívül közvetlen, hiszen ő is volt fiatal, tudja, milyen dolgok foroghatnak a fejükben, sőt azt is tudja, hogy néha nem a tanulás az első a diákoknál. Ezért van, hogy talán a legtöbben a barátot és nem a tanárt látják benne. A lovaival és a diákjaival is a legnagyobb tisztelettel bánik, azonban megköveteli ugyan ezt visszafele is. Tiszteletlenséggel és az ártatlanok bántalmazásával könnyen kihozható a sodrából. Érdemes ilyenkor csendben meghúznia magát az illetőnek. Mindezek ellenére remek tanár, az irodalmat szenvedélyesen szereti, maga is írogat néha, így nem meglepő, hogy a fiatalságot is erre bíztatja.
Rövid előtörténet: Oslóban született, szülei is zsokék voltak, így egyértelmű volt, hogy Lin is az lesz. 18 évesen letette a rajtengedély vizsgát, és két év alatt felküzdötte magát a profik közé. Idő közben nem csak galopp versenyeken kezdett el részt venni. Bele kóstolt a díjlovaglás, díjugratás valamint a military versenyek világába is, ami nagyon megtetszett neki, így hamarosan lovastusákon is indulni kezdett remek eredményekkel. 24 évesen csatlakozott az Eriksson Akadémiához mint tanár. Ő az egyik aki a diákoknak Díjlovaglást, Díjugratást és militaryt tanít.  Tudni kell róla, hogy a riói olimpiára is kijutott az egyéni kategóriában, és ugyan negyedik helyezett lett egyáltalán nem bánta. Jó tapasztalat szerzésnek vette. Az Európai lovastusa bajnokságon pedig második lett, de továbbra is megmaradt a versenyek világában, bár mostanra 28 évesen tudja, hogy lassan leáldozóban a csillaga. Ezért is szereti tanítani a gyerekeket, hogy minnél több embernek, adhassa át a tudását. Sőt saját pánzből olyanoknak ösztöndíjjat hozott létre az iskolában, akik ugyan remek eredményekkel büszkélkedhetnek, de nincs elég pénzük az iskolára.

Lova: 

Loki, Angol telivér, mén, 2 éves galopp ló 

 

Sif, Holland melegvérű kanca, 4 éves, díjugrató

 

Valkűr,  Svéd félvér, kanca, 2 éves Lovastusa

Elias Dhal

   

Kijátszó: Blacky

 

Kép: 

 

Neve: Elias Dhal
Neme: férfi
Születési helye: Norvégia, Oslo
Születési ideje: 1987.07.10
Tanult lovaglási ág: Díjugratás, Western (Ezenfelül az akadémia állatorvosa)
Külső tulajdonságok: 180 cm magas, hosszú szöke hajú és látszólag összeveszett a borotvájával. Leginkább pólóban és farmerban van lovagló cipővel. Gyakran van nálla egy nagyobb fekete táska, mikor körjáraton van az istállókban, hogy rutin szerűen megvizsgálja a lovakat. Erős testalkatú izmos férfi, de szelíd természetű.
Belső tulajdonságok: Kedves, könnyen barátkozik és oda van a lovakért. Szereti a jó társaságot, de ugyan akkor szívesen el van egyedül is. Imádja az állatokat, és nagy tisztelettel bánik velük, és másokkal is. Hamar kihozza sodrából ha egy ártatlan állatot bántanak.
Rövid előtörténet: Az állatorvosi után azonnal, az akadémiához jelentkezett és hamar fel is vették. Egy díjugrató versenyen ismerte meg volt feleségét Lint akinek egy rossz ugrásnál megsérült a lova és ő kezelte. Ő ajánlotta be az akadémián tanárna, és segített neki a versenyekre való felkészülésekben is. Négy év házasság után rájöttek, hogy hiába szeretik egymást, csak a marakodás ment köztük, és társakkén és barátokként jobban kijönnek mint házasokként. Így békében zajlott a vállás és egyáltalán nem érzik kínosnak, hogy egy helyen dolgoznak. Lin a vállás után is megtartotta a Dhal nevet aminek Elias nagyon örült. Sőt, még mindig közös lakásban élnek hisz szeretik a másik társaságát, attól hogy már nem házasok.
Lova:

Aztek, Kíger musztáng, mén 8 éves

 

Alexander Erik Andersen

   

Kijátszó: Domii

Kép: 

Neve: Alexander Erik Andersen 
Neme: férfi
Születési helye: Norvégia, Oslo 
Születési ideje: 2000. május 28.
Tanult lovaglási ág: díjugratás
Külső tulajdonságok: Átlagos magasságú, a lovaglástól sportos termetű fiú. Piszkosszőke, néha vörösbe forduló haja mindig kócosan áll, ez egy kellemesen bohém külsőt ad neki. Szeme kék, arca kisfiús, főleg azért, mert nem szereti, ha borostás, így mindig gondosan leborotválja. A legjobb ruhaboltokban veszi a ruháit, és egy kicsit piperkőc is, de szerencsére sosem esik át a ló túloldalára, inkább csak ad a külsejére, hiszen mindenkiben a legjobb benyomást szeretné kelteni. 
Belső tulajdonságok: Alex egy nagyon extrovertált személysiég, sosem unatkozik, nem is szeret egyedül lenni. Könnyen ismerkedik, és az emberek úgy általában szeretik is őt, tehát nem túl tolakodó. Szeret viccelődni, de sosem bántón, nem gúnyol ki senkit. Szerinte az életet élni kell, carpe diem, szóval minden őrültséget kitalál, csak hogy emlékeket tudjon szerezni. Mellette nem lehet unatkozni. 
Rövid előtörténet: Osloban született, itt is nevelkedett. Édesanyja tanárnő, édesapja pedig egyetemi professzor. Alex már általános iskolában lovagolni kezdett, kifejezetten tehetségesnek tartották már akkor is, és ez be is bizonyosodott már. Szinte bármilyen lovat meg tud ülni, még az igazán vad lovakon is képes fentmaradni és érdemlegesen dolgozni velük. Ezért is szeretne felnőttkorában lovakkal foglalkozni. Az iskoláiban egyébként minimális befektetéssel nagyon jól teljesít, de tényleg a lovas órák a kedvencei. Körülbelül nyolc éves kora óta lovagol, jelenleg két lova van. Az egyiket versenyzésre használja és komoly edzésterve van, őt tizenhat éves korában kapta, de már előtte is voltak versenylovai. Másik lovával már tizenkét éves kora óta töretlen a szerelem köztük, ám őt csak hobbi szinten lovagolja. Szülei nagyon támogatják ezt a sportot, mert ők is látják, hogy mennyire tehetséges benne.
Lova: Abbi, Holland melegvérű, kanca, 8 év
Lova: Becca, Hannoveri, kanca, 12 év

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu